sâmbătă, 31 decembrie 2011

Blue Dreamcatcher

Copilarim
Imi voi lua ramas bun de la acest an, cu bune si rele prin acest articol:).
Nu stiu daca regret ceva din ce am facut, sau nu am facut... probabil ca da, as fi vrut sa fac mai mult, sa pot sa fac mai multe lucruri si sa ajut mai multi oameni... sa ma ajut pe mine, de ce nu:). 
Vreau sa las in urma toate momentele triste... si sa iau cu mine in noul an tot ce a fost frumos si bun! Sa ma incarce pozitiv si anul ce vine sa fie unul mai bun, mai linistit, mai curat, mai puternic si neinfricat, mai rodnic si mai intelegator... Un an in care sa pot darui, dar sa si primesc la randul meu multa iubire.. un an in care sa pot face mult bine si in care sa aduc un zambet pe buze celor dragi, alaturi de care imi petrec viata, dar si voua - prietenii mei frumosi din acest colt virtual micut si frumos: Copilarim.





Am ales acest prinzator de vise pentru articolul care incheie anul pe Copilarim din mai multe motive: mai intai pentru ca el a aparut cand cineva drag noua a plecat spre alta lume, mai buna, mai frumoasa, eterna cum ne place sa credem.. Si pentru ca si-ar fi dorit sa faca asa ceva am hotarat sa ii implinesc visul. De aceea toate prinzatoarele de vise pe care le fac au doar 2 drumuri: daruri, sau donatii. Pe acesta l-am facut pentru magazinul caritabil  Daruind vei Dobandi. Si aici vine al doilea motiv.. as vrea sa las in spate neputinta pe care o resimt prin faptul ca desi am reusit sa fac lucrusoarele la timp, ele nu au putut ajunge in magazin in timp util. Si imi cer scuze celor care au avut de gand sa cumpere ceva din ce am pregatit si nu le-au gasit pentru Craciun acolo, dar si celui/celor pentru care acei banuti care urmau a fi donati (pentru ca imi place sa cred ca totusi s-ar fi vandut ceva). Lucrusoarele vor ajunge pana la urma in magazin si cei care le vor dori le vor putea achizitiona.. :)! Si cu asta am lasat si acest norisor in spare :D! Noroc ca am oameni care ma iubesc si inteleg si ma vor ajuta sa duc si acest vis la locul lui:D. Va multumesc Vicky si Rha!!




0 comments :

Trimiteți un comentariu