miercuri, 21 decembrie 2011

21. Bucataria Doamnei Craciun

http://copilarim.blogspot.com/
Buna!!!
Se fac pregatiri!! Nu stiu exact ce vom face pana la urma, dar pe lista se afla la loc de cinste cozonacul. Mie imi place cozonacul cu umplutura simpla din cacao, nuci macinate si zahar (poate cu putin rom daca gasim pentru ca esenta care se gaseste nu imi place deloc). Cozonacul lui Buni bun si pufos:D!! Mi-as dori sa reusim sa facem si niste colacei (cu nuci dar si cu mac) - asa cum ne facea Maia pe vremuri. Si mai facea o prajitura buna-buna Luiza se numeste. Sa vad... poate reusesc sa o fac macar pe aceasta, daca nu si un colacel... Nu stiu daca acum va mai fi timp si de tortul casei... (poate de revelion), dar cert este ca e timpul sa facem ceva bunatati, asa ca va las sa intrati in atmosfera printr-o mini calatorie in bucataria doamnei Craciun. Filmul este facut de mine in 2008, cand am vizitat impreuna cu Rha lumea magica creata in mall-ul din Pitesti. Sper sa va placa:)!! Eu revad filmuletul cu drag de fiecare data (si tot de fiecare data uit unde il am salvat si il caut zile in sir... hahahah). Spor la bunatati!!!



Actualizare:
Varianta filmului pe youtube, in cazul in care cel de pe blogger nu poate fi vizionat.


2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Ooooo, frumos. Si mie imi plac carourile pe fata de masa din bucatarie (albastru mai ales).Scena din bucatarie cred ca se potriveste mai bine la romani decat scena nasterii Domnului.

copilarim spunea... [Raspunde]

:) Anul acela a fost primul in care au avut diverse aranjamente in mall (le-am filmat pe toate dar doar acesta merge urcat (la restul ori erau muuuult prea lungi, ori sonorul era prost..). Nu aveau cu ieslea.. aveau mai mult cu animalute.. era si unul cu Mos Craciun:D, ceva cu un eschimos, ursuleti:D
Mi-a promis Rha ca va incerca sa filmeze si anul acesta ce au mai pregatit:D Sa vedem!

Trimiteți un comentariu