miercuri, 28 decembrie 2011

O felicitare roz:)

copilarim.blogspot.com
Buna!!!
Cum ati petrecut de Craciun??? 
M-am gandit in cele cateva zile pana trecem in noul an sa incerc sa public cateva articole la care ramasesem datoare... Probabil ca sunt ceva mai multe, dar.. astea sunt zilele:P.
Primul va avea ca subiect felicitarea pe care i-am facut-o Micaelei si despre care am mai vorbit pe scurt aici: Cadourile de la 1000 si inca ceva:).Imaginea pe care am creat-o este cea din stanga (facusem intai alta dar mi s-a parut putin cam prea serioasa/ trista.. probabil ca o voi folosi intr-un proiect viitor si o veti vedea atunci). Am incercat sa folosesc cateva din lucrurile / activitatile preferate ale Micaelei - in desenul din stanga lipsesc ingerasul si pernuta de ace pe care le-am desenat direct pe felicitare - in alta sectiune.
In afara de aceasta parte care a fost decupata si lipita pe cartonul roz, restul desenului a fost realizat direct pe suportul felicitarii:). Ma gandeam sa ii pun si un mesaj, dar am lasat special mai libera partea de sus in cazul in care Micaela ar dori sa completeze :D. Cu ocazia aceasta am inaugurat cercarul meu (a fost prima data cand l-am folosit) - dar si lipiciul cu sclipici:D. 





4 comments :

Sara spunea... [Raspunde]

E superbă felicitarea, Rux! Ce talentată ești! :) Felicitări!

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur ca iti place Sara, multumesc!!:)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Ce minunat lucru este internetul! Rux, imi place tare mult felicitarea ta, mai ales ca e si cu dedicatie pentru cineva drag. Si mie imi place sa fac felicitari desenate, decupate... doar ca cei pe care ii cunosc eu , cei din jur, familia, nu apreciaza astfel de "bucurii". Ma bucur ca te pot cunoaste si impartasii aceleasi pasiuni. Apropo, ce e cercarul? Suna ca un instrument. Poate ne faci o descriere.

copilarim spunea... [Raspunde]

Oana! Exact aceeasi intrebare am avut si eu acum .. cateva luni. Adevarul este ca ... stiam ce este, asa cum probabil iti vei aminti si tu. Prin clasele mici aveam o linie mai lata cu cercuri de diferite marimi in ea... Ala e cercarul:D!! Tare nu?:) Si eu uitasem de el..
Si eu ma bucur tot de aceasta "latura a netului" - aduce impreuna oameni care erau cam singuri in ceea ce le placea. Si asa ne cunoastem si devenim o mica mare familie:P. Pentru acest lucru este de apreciat!

Trimiteți un comentariu