duminică, 18 decembrie 2011

18. Pluto's Christmas Tree

http://copilarim.blogspot.com/
Craciunul  ... e minunat, e unic, e de poveste!! Nici nu trece bine, ca abia astepti sa vina urmatorul... Sa stai alaturi de cei dragi, acasa! Sa te uiti la ceva frumos la televizor - un film sau un desen, sau un concert.. Sa asculti colinde! Sa mananci bunatati;)) si sa te bucuri de cum ai decorat casa.. si de daruri.

Unul dintre desenele noastre preferate este Craciunul lui Pluto. Ne-am gandit sa il aducem pe blog sa il vizionam impreuna - suntem sigure ca multi dintre voi il cunosc, iar daca nu l-ati mai vazut pana acum.. speram sa va placa!!

Facand parte din minunata lume Disney, desenul a aparut in 1952 - nu s-ar zice, nu?:). Povestea este una hazlie si desi pe parcurs se mai isca si "neintelegeri" pana la urma totul se sfarseste cu bine.

 Photobucket

Pluto este catelusul acela usor galbui, cu coada ureci si nas negre! Am avut si eu unul , era mai mare decat mine... haha, dar imi era foarte simpatic - abia asteptam sa il "umfle" ai mei, era de cauciu si facea parte din colectia mea de jucarele gonflabile... Daca stau bine si imi amintesc aveam si un Mickey - era mult mai placut pentru ca era cauciucul mai moale... ok, dar astea sunt amintiri din copilarie!! Sa ne uitam la desen:

via youtube (actualizat 2017)

Rezumat:
Mickey pleaca insotit de catelul sau Pluto sa taie un bradut din padure pentru a-l impodobi de Craciun. Chip si Dale adunau ghinde cand il zaresc pe Pluto adulmecand de zor prin zapada in timp ce cauta bradul potrivit. Cele doua veverite se amuza pe seama catelului necajindu-l, dar intamplarea face ca Mickey sa taie exact bradutul in care se ascunsesera buclucasele. Astfel,  Chip si Dale ajung odata cu bradul in casuta cea frumoasa a lui Mickey.
Nu trece mult timp si, in timp ce Mickey ajutat de Pluto impodobesc bradul, cele doua veverite isi fac simtita prezenta. Catelusul nu este tocmai bucuros de prezenta lor, ba mai mult (si trebuie sa il intelegem si pe el) ar vrea sa scape de acestea... Pana la urma bradul este facut una cu pamantul si sarbatorile sunt aproape compromise cand Mickey, suparat pe Pluto le zareste pe cele doua veverite... Impreuna cei 4 asculta colindul care se aude de afara si este cantat de prietenii lor: Donald, Minnie, Goofy.

0 comments :

Trimiteți un comentariu