luni, 12 decembrie 2011

12. Fulg de nea, floare de gheata

copilarim.blogspot.com
Hei!!!
Incepe o saptamana noua si fulgul de astazi ne aduce .... un fulg!
Imi place quillingu-ul .. e de poveste. Mi-a placut inca de anul trecut cand am facut cunostinta pentru prima data. Mi-am dorit foarte mult sa incerc si eu sa fac fulgi si am profitat de ocazie cand am inceput concursul Impodobim bradul (editia a II a) - apropo, am pus premiile la posta, sunt in drum spre voi:).
Fulgul acesta l-am facut cand la tv rula Singur acasa 1. Nu ma intrebati a cata oara il vedeam... nici eu nu mai stiu - dar de fiecare data il urmaresc cu mare placere! La fel si cel de-al doilea film din serie... poate o sa scriu si despre ele candva. Timp sa fie.
Revenind la fulgulet. Este realizat din hartie alba, normala (coli A4, albe) pe care am franjurat-o - am incercat sa tai cat mai egal si drept. Nu am kit de quilling asa ca am improvizat ruland hartia fie cu ajutorul unui cleste cu varf rotund, fie fara (cele fara le-a rulat perfect Ralu). Am folosit lipici la stick (cred ca cel lichid usureaza mult munca, dar eu cu acesta m-am obisnuit) si un lipici cu sclipici pe care tocmai il primisem de la surioara mea. Modelul este o improvizatie de moment, sper ca va place - daca va pare cunoscut l-ati zarit in cutiuta cu ornamente de la concurs. Ah si mi-am inaugurat cercarul proaspat primit!





2 comments :

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

E atat de frumoooos! Si delicat! Si albastru :) Cred ca un mini-bradut cu astfel de fulgutzi ar fi cadoul ideal pentru cineva drag. Sau niste ghirlande cu fulgutzii astia sclipitori ar sta mai bine la fereastra decat luminitele la metru.

copilarim spunea... [Raspunde]

Sa stii!! A adus tati 2 crengute din bradutii de la bunici si am pus fulgul aseara... arata atat de frumos! Am facut cateva poze si o sa vi le arat candva zilele astea (cand apuc sa le descarc de pe aparat;P)

Trimiteți un comentariu