luni, 19 decembrie 2011

19. Lizuca

http://copilarim.blogspot.com/
Buna, buna!!
A fost odata o poveste si inca mai este:)). Se numeste Dumbrava minunata  si este scrisa de Mihail Sadoveanu. Eroina principala este o fetita tunsa baieteste pe nume Lizuca. Ea are un catel roscavan pe nume Patrocle. Impreuna cu acesta pleaca intr-o calatorie plina de peripetii pentru a ajunge la bunicii sai care o iubeau foarte foarte mult.  Daca nu ati citit cartea va sfatuiesc sa o faceti - merita. De fapt... am o idee si mai buna!! Va voi lasa cartea si filmul ca sa va convingeti singuri ca merita citita/vizionat :)! 
Acum ceva vreme vorbeam despre papusile amigurumi pe forumul ILoveHandmade  (Apropo am castigat la concursul de tutoriale o carte foarte interesanta - promit sa va povestesc pe viitor despre ea:P. Multumesc inca o data:P!) cu Micaela si ea mi-a lansat atunci o provocare.. sa o fac pe Lizuca. Si am am acceptat aceasta provocare, Lizuca mea este gata de foarte mult timp deja, doar ca nu am apucat sa va povestesc pana acum despre ea.. Am zis insa ca este perfecta pentru a se ascunde dupa un fulg de nea al calendarului nostru si daca ii veti citi povestea, sau ati citit-o deja, veti stii de ce.



Pentru ca vreau sa pun si filmul si cartea in articol nu va voi scrie foarte multe despre papusica si nici nu voi adauga multe poze (am preferat sa fac cateva colaje), vor reveni insa cu un articol cu poze cu ea si sora ei mai mica (pentru ca am mai facut inca o papusica, ceva mai mica pentru un colectionar inrait al papusilor mele - are 3 cu aceasta). Voi povesti atunci mai multe... despre making of.



Iata puteti citi cartea in format digital (via scribd):

si viziona filmul (via youtube):





10 comments :

vavaly spunea... [Raspunde]

Papusile tale sunt extraordinare. Nici nu pot sa imi inchipui cata migala iti trebuie sa realizezi asa minunatii.
Si eu am castigat la concursul de tutoriale, azi merg la posta sa ridic cartea, sunt foarte curioasa si nerabdatoare sa o rasfoiesc.
Cu drag, vavaly.

copilarim spunea... [Raspunde]

.. si cate zile si chiar nopti (lol). Ma bucur mult ca plac:) - asta e cea mai dulce recompensa (cand nu imi plac doar mie).
Felicitari pentru premiu:D - ce carte ai castigat?:D a mea e cu ceva materiale (cum le poti picta, orna... o sa scriu despre ea... dar probabil ca la anu' pentru ca acum.... abia mai fac fata:D.

vavaly spunea... [Raspunde]

Cred ca este cu tricotat sau crosetat, o sa anunt despre ea. Poate facem scimb dupa ce le studiem, ce zici?

copilarim spunea... [Raspunde]

O sa incerc ori sa le scanez (eu am doua - mai am una cu fetru) ori sa fac poze :D (mi se pare mult mai usor decat prin posta:D)! E o idee foarte buna;))!!

Anonim spunea... [Raspunde]

cata migala......dar este superba! felicitari :)

copilarim spunea... [Raspunde]

multumesc mult:)!! ma bucur enorm ca va place!!

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

Multumesc din suflet pentru ca mi-ai adus aminte de film! Chiar acum i-l voi arata Oanei. Dumbrava minunata este povestea mea preferata.

copilarim spunea... [Raspunde]

Vizionare placuta va doresc:D

KaBea spunea... [Raspunde]

Cata rabdare,e minunata!Pup cu drag.

copilarim spunea... [Raspunde]

:) Merci Bea! :D

Trimiteți un comentariu