luni, 5 decembrie 2011

Cadourile de la 1000 si inca ceva:)

Hello:)
Nu nu am gresit :P. Stiu ca este un concurs incheiat si spre marea mea fericire toate premiile au ajuns la destinatie (pffffffffffffffff). Cand faceam ordine ieri in poze am gasit cele trei fotografii facute la premii inainte sa le trimit... Cred ca in ultima perioada lucrurile pe care le-am facut au mai multe poze decat mine in ultimii 4 ani (nu cred e o certitudine). Si daca tot le-am facut, sa vi le arat si voua:)!
Si pentru ca diseara broscuta simpatica va extrage castigatorii la concursul nostru actual  Impodobim bradul (editia a II a) sa nu uitati sa reveniti pe pagina de concurs. Eu nu stiu daca diseara voi mai sta pana tarziu - pentru ca incerc sa fac de astazi articolele pentru maine (stiti si voi ca vine Mos Nicolae) asa ca va felicit de pe acum. Gata am fugit sa il dresez pe Dodo sa faca extrageri la sorti (poate ne salveaza maine si alege el castigatorul... :P).
 



Multa bafta!! 
ps: cu aceasta ocazie vedeti si felicitarea despre care nu am avut pana acum ocazia sa scriu. Poate ii dedic un articol in curand. Vai si bine ca mi-am amintit!!
Felicitarile virtuale pe care le voi face pentru voi! Nu am uitat:)! O sa scriu pe blog un articol miercuri ca sa puteti sa imi spuneti cum vreti sa arate! Pana pe 15 decembrie sper sa fie gata toate ca sa le puteti trimite celor dragi:)!



4 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Hi,hi,hi...Karina mea zice ca-s cerceii ei!Multumesc din nou si va pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

:D Karina e o scumpa:)!!
:*

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Dragalasa mea felicitare!!!Multumesc dragelor:)

copilarim spunea... [Raspunde]

Cu placere si felicitari!! Se pare ca Mosul ti-a lasat ceva in ghetute aseara!! (te astept pe mail)

Trimiteți un comentariu