miercuri, 7 decembrie 2011

07. Ornamente care prind vise

http://copilarim.blogspot.com/
Buna!!
Sub fulgul de astazi se ascund niste ornamente speciale pentru mine! Sunt momente in viata cand ne spunem ca avem tot timpul sa facem si aia si aia... si apoi ne dam seama ca pentru cel cu care voiam sa facem un lucru, sau care isi dorea sa faca un lucru timpul s-a oprit in loc si s-a transformat in eternitate...
Am inceput sa fac dreamcatchere intr-un astfel de moment, cand cineva drag a pasit intr-o lume, mai buna se spune. Pentru mine insa e inca aici:). 
Spuneam deci ca acest obicet are o semnificatie aparte pentru mine ... si de aceea poate il vad mult mai frumos si pur. 
Pentru ca se intampla multe lucruri minunate in ultima perioada, nu am apucat sa va povestesc chiar despre tot. Maine va voi povesti cum am devenit eu elfitza si impreuna cu colegele mele de la Scrapper in Romania particip la un mic "targ'sor". E primul pentru mine.. si cum mi-am dorit foarte mult cred ca faptul ca ieri s-a deschis a fost clar un cadou de la Mosul Nicolae.  Va invit sa-l vizitati - gasiti link daca mergeti la Pravalie din meniul de sus!

 Ornamente de brad "prinzator de vise"

- dimensiune aproximativ  4.50cm





-
set de ornamente unicat, realizate pe suport de plastic cu fir acril alb, fir de bumbac, margelute de nisip si cristal de sticla, pene lipite pe piele.



- in cutiuta realizata si ornata manual, cu hartie de ambalaj inauntru si sisteme de agatat in brad



0 comments :

Trimiteți un comentariu