luni, 5 decembrie 2011

05. Oameni de zapada

http://copilarim.blogspot.com/
Buna!!
E luni, incepe o noua saptamana frumoasa de iarna - am ales anul acesta pentru calendarul advent sa aduc in fiecare zi cate un fulg pe blog - sper sa va placa ideea! Fiecare fulg este desenat de mine (asta daca in timp nu va veni si Rha cu vreun fulgusor). Asa ca sunt unicat! Poate cu atatia fulgi o sa si ninga:)! Ador zapada! Este alba, pura.... minunata.
Astazi in spatele fulgului se ascund oameni de zapada. Un astfel de omulet am pus si in cutiuta cu decoratiuni pe care o vom oferi ca premiu la concursul Impodobim bradul (editia a II a).
Omuletii au aproximativ 5 cm (unii sunt mai maricei, altii mai micuti, nu sunt 2 la fel!), sunt crosetati din acril alb, fularul il au din acril rosu, am folosit margelute de nisip si margelute ovale sidefate si un snurulet argintiu ca sa poata fi puse in bradut.
Am lucrat in total 7 astfel de omuleti si am sa vi-i arat mai jos pe toti. 1 pleaca asa cum v-am spus in cutiuta cu decoratiuni si aflam maine seara la cine, alti trei au primit cadou o cutiuta frumoasa si o sa vedeti in curand pentru ce s-au pregatit! (vi se pregateste ceva pe Scrapper in Romania), iar alti trei probabil ii vom pune in bradut de Craciun:P.

gasca vesela - abia facusera ochi:)

pregatiti de sedinta foto, inca impreuna:)










si cutiuta (sa o consideram teaser:P)



2 comments :

Trimiteți un comentariu