marți, 6 decembrie 2011

06. Darul Victoriei

La multi ani de Sfantul Nicolae!!
Ati primit cadou de la Mos Nicolae? Cineva o nuielusa?:)
Anul acesta am fost ajutorul mosului si am reusit (sper, o sa aflu cand ajunge la destinatie, acum este pe drum) sa fac un cadou pentru mamica Victoriei care isi serbeaza astazi ziua de nastere. Vicky sa iti traiasca mamica, sa fie sanatoasa si sa va bucurati una de cealalta:)! Iti multumesc ca mi-ai dat aceasta ocazie, sper ca nu te-am dezamagit:).
Am incercat sa fac o "Victoria" in miniatura, o papusica crosetata, amigurumi, o scolarita cu codite, cu parul negru ondulat.
Initial am vrut sa fac cutiuta cu alb si negru, dar negasind negru (Vicky:D) am folosit rosu pentru capac, pentru ca stiu ca iti place aceasta culoare.
Papusica este lucrata cu fir de bumbac in diferite culori si marimi, acril si am folosit margelute pentru ochi si satin pentru gulerul rochitei. capul si mainile sunt articulate (adica se misca) si pot fi desprinse de corp:P. Rochita se poate scoate, la fel pantalonasii si pantofiorii. Ea are aproximativ 18 cm inaltime.. si cam atat cu vorba, va las cu pozele!!




Cateva poze din timpul lucrurului la papusica:



Si cutia:


Gata de plecare:


La multi ani!!!

6 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Este foarte frumoasa! Si cata rabdare ai sa faci asemenea minunatii! La multi ani sarbatoritei!

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc Alina! Cu rabdarea .. o tot educ de trei ani, dar tot imi da de furca:)).
Si eu sper sa ii placa!!

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Foarte frumos, Rux. Mai ales bikinii...m-ai dat gata. Ai niste maini fermecate. Faci si pe comanda? In cat timp ajunge? Si cat costa? Cam multe intrebari.

copilarim spunea... [Raspunde]

Pana acum nu am facut decat cadouri - ma gandesc sa fac insa si pe comanda - evident ca depinde de model, marimi.. material (asta ca sa iti raspund la toate intrebarile). Momentan pravalia noastra e in the making, dar ne-am alaturat cu cateva lucrusoare ca elfitze pe scrapper si in doua actiuni caritabile - sper sa ajunga cat mai repede ca eu le-am trimis...).
ps: domnisoara a aparut cam in 5 zile:)

Victoria G spunea... [Raspunde]

:* Multumim frumos ! E pusa la loc de cinste :)

copilarim spunea... [Raspunde]

:*

Trimiteți un comentariu