joi, 8 decembrie 2011

08.Steampunk Christmas Card

http://copilarim.blogspot.com/
...sau, pe romaneste, felicitare de Craciun.
Nu ca sunt lenesa, dar exprima in continuare foarte bine ce am simtit si simt fata de acest proiect, asa ca voi prelua aici ce am scris cand am prezentat colegelor mele propunerea mea la provocarea curenta:P:

 copilarim.blogspot.com


"Acest proiect a scos sufletul din mine!! Sa nu fiu inteleasa gresit - tema a fost grozava, doar ca mi-a luat muuuult timp sa o pot realiza si acum ma simt de parca as fi tras la jug, dar rezultatul... rezultatul!! Ma uit ca Pygmalion la sculptura sa, sau ca profesorul Henry Higgins la Eliza Doolittle. Ok, poate nu chiar asa, dar intelegeti voi ideea. Asa ca, va rog nu ma treziti de contemplare (dati-mi doua palme mai incolo, daca nu va place)!
Idei am avut o gramada... din pacate nu am avut materiale... Si m-am trezit din nou pe ultima suta de metri ca... "n-am cu ce". Ieri ( ieri =28 noiembrie) primisem o raza de speranta - cum ca ma fac cu niste mecanisme de ceas vechi... povesti. Asa ca, dragele mele, am pus mana pe creion, pe cercarul meu cel nou (hihihi) si am facut roti si rotite si tot felul de desene care mie imi sugerau ideea de steampunk. Si pentru ca veni vorba de asa ceva - anime-ul meu preferat: Howl's Moving Castle - nu veti regreta daca il veti urmari, este superb, savuros, magic!! 
Iata ce am desenat, decupat si folosit (o parte):

Copilarim.blogspot.com



Copilarim.blogspot.com

Apoi am folosit cartonul acela care serveste drept background in poza pozele de mai sus ca sa fac o rotita (se taie chinuitor de greu!) si o coala lucioasa aurie (folie care se pune pe bomboane .. shhhh!! - green project, da?:P) care iar se taie foarte greu si imediat se rupe.. Ok... gata:) Iata si felicitarea mea, sper sa va placa!!


copilarim.blogspot.com

copilarim.blogspot.com

copilarim.blogspot.com

ps: pe cerculetul auriu de jos sunt doua limbi de ceas, iar la urare in loc de semnul exclamarii este tot o limba de ceas stilizata:D"
Provocarea o gasiti aici:  #21 Steampunk - Scrapper in Romania si sper sa veniti si voi cu cat mai multe creatii minunate:)!! Pe pagina de facebook a Scrapper in Romania puteti vota Best Guest Designer (si pentru ca pe vremea cand eram doar concurenta si nu faceam parte din echipa de design voi participa si eu:P). Nu este singura noutate, mai pregatim si alte surprize asa ca urmariti Scrapper in Romania  :P!

4 comments :

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

Imi place mult de tot. Eu inca ma gandesc cu ce sa particip. ptr mine este super nou, nu am stiut de steampunk si este o mare provocare.

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur mult ca iti place:)! Daca ai cum uita-te la filmul Wild Wild West, sau urmareste anime-ul Howl's Moving Castle (e aici pe blog). In amandoua gasesti surse de inspiratie!:)
(plus ca Howl's Moving Castle e un film animat minunat!!!!)

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Imi place felicitarea ta eco-steampunk. Am vazut si eu provocarea si mi se pare fantastic de...dificil(din punct de vedere al crearii unui design) pentru un incepator. Oricum, multa bafta!

copilarim spunea... [Raspunde]

ma bucur ca iti place Oana!! este al doilea proiect avand tema steampunk pe care il fac si ai dreptate e destul de dificil, mai ales daca nu ai materia prima...:D Pana la urma eu mi-am confectionat-o.. haha!!
te asteptam si pe tine pe scrapper la provocare!!
:D

Trimiteți un comentariu