vineri, 9 decembrie 2011

Oameni de zapada pentru Bibi

copilarim.blogspot.com
Buna!
Chiar lunea aceasta va povesteam despre Oameni de zapada pe care i-am creat. Am donat o cutiuta - cea din imagine - care contine trei omuleti cu sistem rosu de prindere in brad  pentru o cauza nobila PENTRU BIBI, COPILASUL CU OCHISORII CA MAREA!
Stiu ca ati am mai spus acest lucru, nu vreau sa va simtiti obligati, dar mi-as dori daca puteti sa dati mai departe aceste link-uri de unde poate cineva va putea lua un dar pentru sarbatori si nu numai si va ajuta astfel pe altcineva care are mare mare nevoie de acei banuti.

 
Am adunat pe pagina Pravalie (de sus din meniu) toate "vitrinele" in care ne aflam si noi, alaturi de alti artisti care doresc sa ajute prin ceea ce au creat si sa aduca bucurie de cel putin 2 ori: celor care isi dac un cadou si celor care primesc un ajutor in vremuri grele.
Later edit: in perioada 10-16 decembrie puteti dona 2 euro trimitand sms la 848 - pentru micutul Bibi.
Despre micutii mei omuleti am mai scris deja, asa cum am spus la inceputul articolului cate ceva. Pentru cei care nu stiu insa, sa le fac o prezentare zic, nu?:)

Ornamente de brad - oameni de zapada


- set format din 3 oameni de zapada crosetati cu acril alb, fiecare om de zapada este unicat; sunt impodobiti cu fir de acril rosu si margelute diverse
- dimensiune aproximativ 5 cm
- vin ambalate in cutiuta realizata si ornata manual, cu hartie de ambalaj inauntru si sisteme de agatat in brad
- disponibil 1 set
- pret 30 ron setul


Nota:  elementele de decor nu sunt incluse in pachet.

0 comments :

Trimiteți un comentariu