duminică, 11 decembrie 2011

Felicitare Poinsettia

http://copilarim.blogspot.com/
Buna!!!
Astazi va prezint felicitarea pe care am donat-o si pe care sper sa o gasiti cat mai curand in magazinul caritabil  Daruind vei Dobandi
 M-am gandit sa realizez o felicitare cat mai simpla - pentru ca am folosit o Poinsettia Dream si ar fi aratat prea incarcat. In pozele de aici nu se vede sclipiciul adaugat ulterior. Scrisul este realizat cu doua markere cu sclipici, iar suportul- adica felicitarea propriu zisa) si plicul asortat au o noanta foarte placuta care aminteste de portocalele pe care le gaseam copii fiind sub brad.
Felicitarea este unicat si sper sa faca pe cineva fericit:)!
Voi cum stati cu pregatirile pentru sarbatori?:) Eu am reusit sa realizez felicitarile virtuale pentru participantii la concursul: Impodobim bradul (editia a II a) . A fost un mic maraton, dar sper sa va placa. Pentru ca timpul ma preseaza, cei care nu imi vor trimite personalizarea pana diseara vor primi o felicitare bineinteles, dar personalizata de mine:). Va promit sa fac un articol cu o galeria sa vedeti si voi felicitarile:)!! Pana atunci va las cu Poinsettia Dream:



2 comments :

Maria Matei spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa, iar gestul vostru este minunat! Mi-ar placea foarte mult sa vad galeria cu felicitari, astfel ca... astept! imbratisari!

copilarim spunea... [Raspunde]

Maria si eu abia astept sa ajunga la destinatie si sa apara pe site! Ele sunt gata de mult dar abia saptamana trecuta au ajuns la Bucuresti:).

Trimiteți un comentariu