sâmbătă, 10 decembrie 2011

Tom si Jerry - Little Runaway

Al 68-lea desen cu  Tom si Jerry se numeste Little Runaway si il vom urmari astazi, impreuna, daca vreti:)! Desenul a aparut in 1952, pe 14 iunie.. si este nemaipomenit de amuzant! Have fun!!!
Produs
de
Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.




Tom si Jerry - Little Runaway

video via dailymotion
Rezumat
O foca evadeaza noaptea de la circ... A doua zi, Jerry se trezeste dis de dimineata si cand se pregateste sa inoante "in bazin" da "cap in cap" cu foca. Aceasta ii povesteste ca a fugit de la circ pentru ca o puneau sa sufle intr-un fel de trompete si il roaga sa o ajute. Imediat ce Jerry e de acord, foca il roaga sa ii aduca un peste... ii era foame.
Jerry se pregateste sa ii ia peste lui  Tom din farfurie cand acesta se trezeste. Mai intai reuseste sa il pacaleasca pe motan cu un "dans al pestelui", dar pana la urma tot este fugarit de acesta. Ajunsi in dreptul micului bazin unde se afla foca pestele ajunge unde era menit - la micuta infometata... Cand Tom il vede pe Jerry amuzandu-se pe seama lui il prinde si atunci foca ii vine soricelului in ajutor. Tocmai atunci la radio se anunta o recompensa de 10 mii de dolari pentru acela care va aduce foca... ia ghiciti ce doreste Tom sa faca? Urmeaza tot felul de giumbuslucuri care amintesc de circ.. pana cand motanul se costumeaza in foca si sfarseste prin a fi prins si dus chiar el la circ.

0 comments :

Trimiteți un comentariu