joi, 8 decembrie 2016

C.A. 08. " Coronita cu coronite - Premiu Impodobim Bradul VII - "


Buna !!!
A venit timpul sa va arat un alt premiu lucrat pentru concursul Impodobim Bradul VII  :). De data aceasta este vorba despre decoratiunea pe care o voi trimite catre unul dintre castigatori.
Tema este, dupa cum bine stiti, "coronite". Asadar am creat o coronita pe baza de carton, din fetru. Marginile sunt cusute - punct feston. Tare mult imi place cum se vede:).
Pentru a o decora am folosit diverse margelute de nisip si decoratiuni din lemn / alte materiale si o mini coronita crosetata.
Voi cum stati cu timpul de creatie? Eu binisor. Daaaaar, a trebuit sa reduc drastic lista lunga pe care voiam sa o fac.😢 Altfel nu mai reuseam nimic. Am amanat proiectele pe care nu aveam cum sa le duc la bun sfarsit acum pentru mai tarziu - dupa sarbatori!
Incet, incet, sper sa termin tot ce mi-am propus ca sa pot pune la posta pe 12 coletele si scrisorile, sa ajunga in timp util. Sper sa nu dezamagesc pe nimeni, dar asta e realitatea - din suflet as face mult mai mult, pentru toti.😳
Am realizat si un tutorial pentru aceasta decoratiune si il voi pregati pentru Revista Atelierul - asa ca fiti pe faza ! 😊 Ii multumesc lui Mini Me pentru ajutor 💖 si va asteptam sa va inscrieti si voi la concurs:

Impodobim Bradul VII
22 noiembrie - 11 decembrie (23:55)
La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 8 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.







*
 
Day 08 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:

 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

4 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

<3 Cat e de dragalasa MiniYou 0.0
Coronita e superba <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh :)) si intelegatoare! Nu s-a suparat pe mine ca am pus o poza cand e putin ciufulita. Nici macar nu "a dat ochii peste cap" :)))))).

Si mie imi plce mult cum a iesit coronita. Iubesc perioada asta. Numai asa ceva as face <3.

Pupici!!

Gianina spunea... [Raspunde]

De coronițe nu mai zic nimic pentru ca știu ca tu faci lucruri frumoase....dar ochioasa asta mica...fura toate privirile.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina M-am hotarat si asupra numelui. Hotaru o cheama - m-am hotarat. <3
Ma bucur mult ca iti place coronita!
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu