miercuri, 21 decembrie 2016

C.A. 21. " Ursuletul Martinel "


Astazi am auzit colindatori... De fapt, de dimineata am vazut niste baieti agitati cu tobe improvizate care faceau zgomot, apoi dupa pranz au tipat efectiv niste copiii in scara blocului si mai spre seara am auzit la un moment dat ceva ce semana a slujba - probabil studenti la teologie (desi nu sunt sigura, deobicei veneau si colindau extraordinar de frumos). Poate a fost doar asa de incalzire... daca nu, am primit un cd cu colinde tare frumos de la Libris si scot si celelalte albume mai vechi sa le ascult.
Azi va arat ce imi aduce mie Mosul, in complicitate cu Buni si... cu mine :)))). El este Martinel (azi l-am botezat). Primul urs la care am lucrat! Trebuia sa fie al micului N dar cum eram in criza de timp si nu stiam daca mai gasim material [ramasesem fara fire la maini] am facut altul - il gasiti in calendarul advent din acest an :D . Si uite asa a ajuns la mine 😍. De fapt inca nu, trebuie sa mai astept putin. Pana de Craciun. He he he.

La finalul articolului gasiti cateva link-uri dragute, catre ce am scris in anii trecuti pe 21 decembrie in Calendarele Advent cat si spre alte articole pe tema Craciunului.








*
 
Day 21 in Calendarele Advent 2010-2015 💗:





Linkuri directe:

 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu