marți, 22 decembrie 2015

C.A. #22 "Coronita Omului de Zapada"

Fulgul cu numarul 22 ( preferatul meu:D ) e un braduuuut! Semn ca e timpul sa impodobim bradul. Asadar astazi am o gramada de ultime pregatiri de facut.
Dar nu inainte de a mai intoarce o fila din calendar!!


Astazi - Coronita Omului de Zapada! Am creat-o pentru Rha - dar va ajunge la ea abia la anu' in ianuarie :P. Imi place mult ca se potriveste cu restul decoratiunilor pe care le are de la mine :D.
[Steluta Provocari Verzi  si "Calendar Advent Iarna pe Ulita" ].

Domnul Urs este in vizita pe la noi ;)). Abia am facut cunostinta de Mos Nicolae si urmeaza sa petrecem sarbatorile impreuna. Eu il ador (sper sa stea mai mult) si i-am oferit unul dintre fulgii creati anul acesta - iar Dodo, timid la inceput, a legat o prietenie strasnica cu acesta (desi ursul este impunator.. hihih).


Revenind insa la decoratiunea coronita - concluzia este ca vreau si eu una - asa ca dupa sarbatori, intentionez sa o trec pe lista de must do. Am documentat procesul creatiei si am realizat un tutorial pe care il puteti citi in Revista Atelierul : Tutorial „Coronița Omului de Zăpadă „


Coronita este realizata pe suport de carton imbracat in fetru (pe spate) si acril crosetat (in fata). Am aplicat diferite decoratiuni din plastic, lemn, strasuri pe partea crosetata. Elementul principal este omul de zapada realizat din fetru si acril alb :D. Plus decoratiuni: ochi mobili, strasuri, fetru, pom-pom, nasturi, panglica, margelute si paiete.

Si cam atat ... ne vedem mai tarziu cu un colind!!!

*

Reminder Concurs:
Tema #38 "Bradul Verde" (1-25 decembrie 23:55)

2 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Ce idee draguta!!! Si apoi se poate adapta pe anotimp :);)
Multumesc pentru tutorial,e trecut pe lista cu "de facut" .

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh Da, asa este! Daca pui fundal ceva neutru poate fi folosita chiar aceeasi baza. De fapt omul de zapada e detasabil ;P.
Abia astept sa vad ce vei face:D

Trimiteți un comentariu