joi, 20 septembrie 2018

Cu si despre Dodo -2014-


Hello!!!
Cand ii vezi asa, unul langa altul, bot in bot, ai zice ca Dodo si Muku sunt cei mai buni prieteni..... Ei bine, nu e chiar asa. 🐕 De fapt, cand au vazut ceilalti ai "casei" aceste fotografii, nu le-a venit a crede.

Muku este un cadou pe care Dodo l-a primit de la tati S [cum ii spuneam noi]. Este o catelusa (asa am stabilit de comun acord cand i-am pus si numele, dupa un personaj dintr-un serial anime mai vechi - Baiatul viitorului, Conan) si ar fi trebuit sa ii tina de urat cretului. Doar ca ... "macane". Lucru pe care domnul cret nu il agrea DELOC. Dar deloc... Cum incercam sa ma joc cu el si aparea Muku in scena... se crispa brusc. Si imi intorcea spatele. Daca cumva o faceam pe Muku sa si macane, atunci se lasa clar cu mrrrrrrr ... hamhamahamama si eventual si ceva "capseala". Si eu da-i si supara baiatul si uite asa antipatie crescuta. Pana la un moment dat cand au facut front comun de Anul Nou, cand Muku s-a asezat cuminte langa Dodo care nu stia efectiv unde sa se mai bage, din cauza de zgomot infernal. Si uite asa, noi trei am petrecut Revelionul la sol, pe perne, sub perne... cautand adapost. Atunci a acceptat-o, apoi am tot incercat eu sa tatonez mereu terenul... dar a mai durat cativa ani buni pana cand s-au imprietenit [ok, cand macanea tot il enerva, asa ca trebuia mereu sa fiu atenta sa nu activez mecanismul.... sau sa nu calc din greseala pe ea noaptea si sa trezesc eventual toata casa :D].

Ei... dar 2014 a fost un an slab la capitolul blog. Asa ca azi "scapati" usor 😅. [ Recuperam in intalnirile viitoare].



Asadar, pe meniul de azi, va rog de serviti articolele publicate pe blog in 2014:
- De drag... de Dragobete by Liloobox
- Provocari Verzi - "Traistuta"
- Miercurea fara cuvinte "Dodo si Muku"
- 4-04-ziua animalelor fara stapan


🐩

Si iata ca ne-am mai intalnit intr-o zi de joi cu Dodo cel cret si aventurile sale pe blog, de data aceasta din 2014. Mai sunt trei aventuri de scris anul acesta, pentru ca 💕Pagina lui Dodo🐾 sa fie frumos ordonata si usor de navigat.

Pe data viitoare 😊!!

4 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Good morning dear Rux!
Your Dodo is a cutie! Lovely pictures with his friend Muku! 🐕🐩!
Have a great day! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thank you so much :* !!!
Dodo and Muku had a very funny story together. Aslong as Muku stayed quiet he accepted heras a friend :))). I remeber when I was trying to make Dodo like her. She was 'offering' him treats on her nose.... hahahaha.

Hugs :)

Diana spunea... [Raspunde]

Ce faina e povestea cu Dodo si Muku! :) Mi-l pot imagina foaaarte usor cum reactiona! :)
In poza chiar arata ca doi priteni buni... putin certati. :) Muku pare ca se gudura pe langa Dodo, sa-i fie iertate "macanelele". :)
Seara frumoasa iti doresc! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Hhah da, da!! Stii "cadoul" a venit ca urmare a filmului Click pe care il vazusem la cinema (de am iesit cu ochii inlacrimati de acolo... hahahahahaha). si in film catelul avea o rata... na.

In pozele cu Muku era chiar tandru :)))))). Astea vreau sa zic. Dar ti-am zis ca si eu il nacajisem.. [minte multa, lol]].

In "sesiunile de impacare" Muku i-a oferit cifteluta.. Lua "ofranda" si o privea asa piezis ... hahahahah. Lesin de ras cand imi amintesc.

Vai ultima data cand am spalat-o pe Muku am pus si cuvertura alba de bumbac si avea saraca numai scame pe ea. L-a speriat pe Micul N :))))).
Dar e faina Muku. O inivit duminica la TpT. Poate ca o sa si macane putin :))))

Pupic

Trimiteți un comentariu