luni, 3 martie 2014

Provocari Verzi - "Traistuta"





Incepand cu luna martie am inaugurat si prima misiune pe site-ul Provocari VerziIdeea acestor misiuni ne-a venit oarecum firesc si o pregatim de mult timp. Ne dorim prin intermediul acestor misiuni sa realizam o colaborare frumoasa - si sa cream in echipa ghiduri utile.
Prima misiune este in ton cu tema, despre care va voi scrie cateva randuri mai jos!
Pentru a participa la misiuni trebuie sa realizati tutoriale si regulamentul il gasiti in articol aici: Misiunea #1 - "Traistuta fermecata"
Perioada in care se pot face inscrieri este: 1 martie -29 aprilie.

Tema #23 "Traistuta"  1 februarie - 30 martie [22:00] este cea mai recenta tema pe care a propus-o pe site-ul Provocari Verzi Oana (DulceaMeaCasa). Formatul provocarilor a suferit schimbari majore si .. eu as spune de bun augur - perioada in care se poate participa este mai mare si ne-am orientat catre teme care au un caracter practic. Traistuta este dorinta si manifestul nostru catre o viata cu mai putine pungi de plastic aruncate peste tot... si o solutie sic si la indemana - plus garantia ca fiecare traistuta, desi urmeaza un model impus (cu mentiunea ca exista posibilitatea de a alege decoratiunea din trei variante) va fi unica. Ca sa nu mai vorbim de momentele in care aceasta va prinde viata in manutele voastre!
Noi am ales sa facem doua traistute decorate cu un caniche. In plus am adaugat un "cordon" impletit - pentru a putea purta traistuta si pe umar!
Va asteptam si pe voi - vrem la sfarsitul lunii sa ne bucuram impreuna de o colectie de traistute cu personalitate.. traistute verzi!

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Imi plac tare mult traistele! Sunt comode cand le port pe umar - imi place sa am mainile libere. :)
Banuiesc ca in coltul din dreapta-jos al ultimei foto se vede "ciuful" modelului care decoreaza taristutele.
Foarte reusite traistutele!
Nu-mi (mai) plac sacosele din plastic de cand am confectionat prima sacosa - din catifea (ma rugase unchiul sa-i cos la masina sacosele din catifea pe care le comandase cineva).
Pupici! 3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Da, da.. ciufulicul lui Dodo e :))))))))). Facea controlul calitatii. Haha!
Imi sunt super dragi. Pe a mea o aduc sambata la TpT :D.
Pe mine ma enerveaza sacosele de plastic (am avut colectie - mi-e teama sa ma uit la ea) pentru ca unele se "puturosesc" ingrozitor de rau :(((((. Colectia aia presupunea cateva imprimate f fain. Printre care una cu echipa Romaniei din 1994 :-s.

Si eu tot cu sacosele de material ma inarmez :P.

pupic

ps: si sunt "nostalgica" dupa pungile de hartie de la Alimentara... Vai ce faine erau!!!

Trimiteți un comentariu