luni, 3 martie 2014

Provocari Verzi - "Traistuta"

Incepand cu luna martie am inaugurat si prima misiune pe site-ul Provocari VerziIdeea acestor misiuni ne-a venit oarecum firesc si o pregatim de mult timp. Ne dorim prin intermediul acestor misiuni sa realizam o colaborare frumoasa - si sa cream in echipa ghiduri utile.
Prima misiune este in ton cu tema, despre care va voi scrie cateva randuri mai jos!
Pentru a participa la misiuni trebuie sa realizati tutoriale si regulamentul il gasiti in articol aici: Misiunea #1 - "Traistuta fermecata"
Perioada in care se pot face inscrieri este: 1 martie -29 aprilie.

Tema #23 "Traistuta"  1 februarie - 30 martie [22:00] este cea mai recenta tema pe care a propus-o pe site-ul Provocari Verzi Oana (DulceaMeaCasa). Formatul provocarilor a suferit schimbari majore si .. eu as spune de bun augur - perioada in care se poate participa este mai mare si ne-am orientat catre teme care au un caracter practic. Traistuta este dorinta si manifestul nostru catre o viata cu mai putine pungi de plastic aruncate peste tot... si o solutie sic si la indemana - plus garantia ca fiecare traistuta, desi urmeaza un model impus (cu mentiunea ca exista posibilitatea de a alege decoratiunea din trei variante) va fi unica. Ca sa nu mai vorbim de momentele in care aceasta va prinde viata in manutele voastre!
Noi am ales sa facem doua traistute decorate cu un caniche. In plus am adaugat un "cordon" impletit - pentru a putea purta traistuta si pe umar!
Va asteptam si pe voi - vrem la sfarsitul lunii sa ne bucuram impreuna de o colectie de traistute cu personalitate.. traistute verzi!

0 comments :

Trimiteți un comentariu