vineri, 21 martie 2014

Vulpite surpriza - Hobby Claudia


Astazi am avut o zi pliiiiina! O astept pe Rha si am facut curat.... Am primit extra energie de la soarele minunat de afara si... de la florile mele superbe din balcon!! De la Buni, Dodo si testoasele noastre. Si am mai primit si un plic surpriza, de la mare distanta, plin cu ganduri bune si veselie!
Iti multumesc tare mult draga mea Claudia:D!! Sa stii ca imi plac tare mult vulpitele - una i-o voi darui lui Rha:D. Mi-au placut si pliantele (foarte tare ideea celui in forma de evantai) si piticutul :). Sa stii ca ma uit la un serial care se numeste A fost odata si chiar ma gandeam zilele astea la piticii Albei ca Zapada (cei din desen!). Iti multumesc mult pentru gandurile bune trimise, daruri si urari - te imbratisez cu drag :*!!


Later edit: Am primit si o felicitare virtuala :D


4 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ruxii..eu ti-am trimis sms de ziua ta...nu stiu daca l-ai primit..pe la 9 seara...si mai trebuia sa ajunga si postasul pe la tine...ceapa lui de postas...

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet Draga mea - n-am primit sms-ul... :-s. Dar postasul a venit si ... acum "savurez" minunatiile pe care mi le-ai trimis!!! Au sosit la timp ! Mai ales ca acum, cat timp Dodo e in recuperare [ e un cuminte, il laud ] simt nevoia sa ma incarc pozitiv mai mult ca oricand. Nu de alta, dar sa am multa energie pe care sa i-o pot trimite [ mai ales ca noaptea ca fac de garda.. hehehe ].
Iti multumesc tare mult!! :*

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ieee mai bine nai tarziu decat deloc.ceapa lor de postas...mi s-a parut dubios ca bu ai raspuns la mesaj..sa vad daca il pot trimite iar...

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet Iti scriu pe mail ;). Fug intai afara cu motatul... si continui cand ma intorc ce incepusem sa iti povestesc:D.
Pupici!!!

Trimiteți un comentariu