vineri, 4 aprilie 2014

4-04-ziua animalelor fara stapan

Buna!
Azi a fost "ziua animalelor fara stapan". Probabil ca se refera doar la animalele "de companie" abandonate... sau rezultate din inmultirea animalelor abandonate / pierdute.. Mi-as dori sincer ca astfel de cazuri sa fie atat de rare incat un animal pierdut / abandonat sa isi poata gasi rapid un stapan. 
Dar atata timp cat oamenii nu inteleg ca a fi responsabil este ceva firesc, cat percep "libertatea" ca fiind "cum vrea muschiul meu", cat nu sunt educati, cat privesc animalele ca pe niste obiecte etc.. cam greu.
Pe CDB a decut Deerstuff, prietena noastra, o colectie cu animalute handmade, sau cu obiecte destinate animalutelor. Si .. ia uitati-l pe Dodo cat de fotogenic este ...:))))).
Chiar acum sforaie fericit... alearga prin lumea visului pe campii sau dealuri. Iar eu pot sa ma ocup putin de cateva articole pe care le tot aman. Astazi luasem avant si cand m-am intors o fractiune de secunda cu spatele la el s-a scarpinat si acum sta iar bandajat... I-am aplicat o "corectie" (vorba vine.. ca ma pufnea rasul la cum dadea din coada ca sa ma convinga ca nu il doare si ca e ok..) si mai mult ne-am jucat, ce credeati? Bineinteles ca nu a comentat (decat foarte putin) ca i-am pus iar bandajul. Abia astept sa scoatem firele - sunt mov. Haha!
Daca vreti sa va reamintiti sau sa descoperiti creatiile pe care le poarta Dodo le gasiti aici:
Iar intreaga colectie de pe CDB o gasiti aici: Expozitie 4 aprilie.

0 comments :

Trimiteți un comentariu