duminică, 9 septembrie 2018

TpT - Episodul 20



Bine v-am gasit la episodul 20! Wooooow!! 🎉🎉🎉🎉 Sarbatorim 🎊!
Timpul trece si in fiecare zi incerc o mare parte din timp mi-l petrec organizand atat proiectele cat si prin casa. Uneori am impresia ca sunt Mesterul Manole. Probabil ca ar trebui sa zidesc ceva, ca a doua zi sa nu fiu nevoita sa o iau de la inceput. Sau poate sunt un Sisif minuscul.. haahaaa haaa. Dar... alteori vad luminita de la capatul tunelului 🚇 si atunci imi adun toate puterile, trag aer in piept si o pornesc cu mai mult avant.
Luni m-am gandit sa ma inscriu din nou la SuperBlog. Nici macar nu am loc in organizarea deja facuta pentru articole...  dar nu vreau sa ma stresez prea tare. De fapt de data asta  m-am inscris tocmai cu gandul de a nu ma stresa prea tare (spre deloc). Sa vedem ...
Am continuat sa structurez articolele cu episoadele din timp pentru tine pe luni. Martea viitoare este dedicata episoadelor din august si apoi va mai fi cate un astfel de articol lunar, cam asa. 😊 Tot in aceasta zona incerc sa ma limitez cat mai mai mult la retrospectiva si in paralel caut sa imi fac timp pentru filmulete scurte dedicate anumitor subiecte despre care mi-ati spus ca ati vrea sa vorbesc.
La MFC am profitat de tema si evident ca l-am adus pe cret in lumina reflectoarelor. Si am conntinuat joi, realizand retrospectiva lui 2012 alaturi de el, urmand ca vineri sa lansez in sfarsit 💕Pagina lui Dodo🐾 , in meniul principal al blogului. 
Tot vineri ne-am bucurat de o piesa minunata in interpretarea lui Mircea Baniciu, iar sambata am realizat (in sfarsit) un filmulet despre cum am putea transforma lucruri pe care le avem si nu prea le mai folosim in ceva practic si dragut - tema Organizare fiind una dintre cele trei pe care le-a propus luna aceasta la Provocari Verzi.

💙💗💚💛💜

Si uite asa, am ajuns la cel de-al douazecelea episod din Timp pentru Tine:


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:

siiii
💟 "Humpsy"

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕

4 comments :

.✿*E LENA*✿. spunea... [Raspunde]

Cu părere de rău nu pot vedea clipul!
Duminică frumoasă îți doresc,Rux!
Pupici și mulțumiri de vizită!

copilarim spunea... [Raspunde]

@.✿*E LENA*✿. :D Merge acum - a fost o mica problema de setare pe youtube. Mi-a mers mie mai prost netul si pana am ajuns sa repar a durat un pic.

Pupici cu drag <3!!

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
I hope you had a lovely Summer!
I saw your video but I don’t understand Romanian language!
You look so preety and happy!
Have a lovely Autumn and a happy September! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI welcome back! :) How was your summer? I mostly spent it indoors, watching it from my window.. That's the price of living in a town, I guess. :D
Maybe I will make them in English in the future, with romanian subtitles (or maybe if someone helps me I will add english subtitles for these ones in romanian - anyway, I will decide it in octomber, probably). The video is about the activity on Copilarim, during the last week. :)
Thank you!! :*
Let's spend a wonderful Fall is year. someow fall sounds lovely if you use it for Autumn :P. it makes me think of golden leaves.

hugs!! :*

Trimiteți un comentariu