luni, 9 februarie 2015

Agenda Handmade "Pretty Butterflies"

Am povestit saptamana trecuta despre unul dintre cele doua premii oferite la tema #27 Organizare pe Provocari Verzi: Organizator "Pretty Butterflies". Astazi va povestesc despre cel de-al doilea premiu - o agenda personalizata.

Imi place foarte mult sa personalizez, sa transform lucrurile. Cum prind putin timp liber [ cam greu ce e drept, dar cu atat mai mult pretuiesc acele momente] evadez in proiecte creative mai mici sau mai mari. In ianuarie mi-a propus sa realizez doua premii pentru tema Organizare: o agenda (in foto mai sus - fata, verso) si un organizator.
sistem de inchidere:
1. luam panglica pozitionata in partea de sus
2. si o tragem in jos, pe langa nasture - spre dreapta.
sistem de inchidere:
3. luam panglica din partea de jos si inconjuram nasturele pornind de jos, spre dreapta, in sus
4. apoi inconjuram nasturele coborand spre stanga.


In ceea ce priveste agenda - a fost cu adevarat o provocare. Aveam o agenda nou nouta pe care voiam sa o perosonalizez [ vezi o alta incercare de agenda personalizata aici - Agenda "Visul unui Fluturas Albastru"]. De data aceasta am mers insa putin mai departe si am refacut agenda de la zero.

Cel mai mult mi-a placut sa creez copertile, sa le imbrac in material cusut la exterior si hartie imprimata in interior. Cel mai complicat a fost sa tai la acelasi dimensiune foile (desi am o ghilotina ... este cam defecta cred.. hahaha - asa ca a fost o operatiune cu peripetii si am cam sifonat putin foile, dar pana la urma am reusit ce mi-am propus).


Foile sunt cusute de "cotor" - si aceasta a fost o operatiune migaloasa. Mie imi plac agendele cat mai "aerisite". Fara prea multe lucruri imprimate pe ele. In plus cred ca formatul acesta incape destul de bine si intr-o gentuta :D.


Agenda nu va merge singura la castigatoare ci va fi insotita si de un orar/ planificator cu zanele Provocari Verzi. Dar despre el va povestesc alta data :D.
Pe curand!
ps: Pe Provocari Verzi va asteapta cea de-a doua tema a acestui an - Tema #28 "Mascota" si  editia a sasea: Felicitari Calatoare VI "Martisor".

0 comments :

Trimiteți un comentariu