marți, 10 februarie 2015

Kit Felicitare "Be Happy" si felicitare "Craciunul colorat"


Buna!
Pentru ca am tot vorbit in ultima perioada despre Provocarile Verzi, astzi va voi povesti despre un alt premiu pregatit pentru o tema mai veche, mai precis - Tema #16 "Mixed media cu Cirese" . Premiul era pregatit de mult dar.. nu am mai avut vesti de la Angi si uite asa a trecut timpul. Pana la urma l-am trimis anul trecut, insotit de o felicitare de Craciun, un cocor incarcat cu ganduri bune si... sper sa fi ajuns:).


Asa am vazut eu felicitarea "montata". Mi s-a parut foarte simpatica fetita stampilata si de cand am vazut-o m-a dus cu gandul la proiectele ingenioase si gradina frumoasa pe care am zarit-o in fotografii (ale lui Angi toate, se intelege).



Felicitarea "Craciunul colorat" - partea din fata. Ce mi-a placut mie la genul acesta de felicitari este faptul ca am putut sa adaug cate un bradut... si nu orice fel de bradut. Sunt niste braduti speciali. Cand am reinceput sa folosesc acuarele am facut pe o coala de hartie cativa braduti. Apoi i-am decupat, si am folosit markere colorate (eventual cu sclipici) pentru a-i decora. Fiecare bradut e unic si mi-au fost tare dragi. Abia astept sa mai fac o serie:D.

Felicitarea a fost gen "ilustrata"... Acesta este spatele pe care am scris mesajul :). 


Si bineinteles nu putea lipsi cocorul. :)
Pe curand!

ps: Pe pagina de "concursuri" veti gasi articole despre premiile pe care le-am oferit de-a lungul timpului. Ele vor fi adaugate ca si pana acum (dar poate nu stiati) in dreptul fiecarui concurs. Concursurile sunt arhivate pe ani.

0 comments :

Trimiteți un comentariu