sâmbătă, 15 iunie 2019

Premii Provocari Verzi de Iarna si Primavara


In timp ce pregateam materialul pentru Premiile Provocari Verzi de Iarna si Primavara, am realizat ca ceva nu arata in regula in blogger... Dar ce, dar ce, stateam si ma intrebam. Si ma tot uitam ca imi apar doua articole programate (si trebuia sa fie unul singur, pentru maine - ca am fost harnica, hehe). Si atunci?

Si atunci am realizat  ca in loc sa public saptamana trecuta sambata acest articol - Provocarile Verzi si temele lunii Iunie :) , cand am setat ora, de fapt schimbasem ziua cu o saptamana.... haahaahaha. LOL.



Asadar il puteti citi acum, si-a luat locul unde ar  fi trebuit sa fie de la bun inceput pe blog si ... azi am facut tragerile la sorti pentru premii, dupa cum puteti observa. Acum ma pregatesc sa pun premiile in cutii si sa imprim ce mai este de imprimat (adrese etc) si abia ma misc.



Nu serios, parca am fi la tropice.... :O. Umed (ca a plouat zdravan de tot mai devreme) si inabusitor. Poate daca nu ar mai fi atata poluare.... ne-ar fi mai bine! Ce o fi asa de greu sa colectam deseurile selectiv. Chiar asa popor de lenesi si neputinciosi sutem ? :(

 Ja ne ! Pe curand!

4 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Ma Bucur Mult că ne-am putut "juca" verde împreună, și putem arăta și inspira si pe alți să fie creativi cu lucruri deja uzate, cu lucruri care se puteau arunca..
Rămân uimit de fiecare dată când văd cate un proiect, cat de mic, că ia ființa într-unul pentru care ar fi trebuit să dai bani si pentru care s-ar fi putut din nou folosi resurse..
Sper să fie cât mai mulți care vor înțelege necesitatea de a Reduce, Refolosi, Recicla și astfel vom fi mai responsabili cu resursele planetei și cu noi înșine, si așa cum ai spus la incheiere, ca lumea sa înțeleagă necesitatea de a colecta selectiv deseurile, să nu ne mai oripleze imaginea dezolantă pe care o lasă gunoaiele aruncate pretutindeni, ca nu sunt chiar așa de grele sa mai poată fi duse până la un centru de reciclare sau chiar un tomberon..

La noi in centru ne-a cam lovit căldurile dar se anunță și ploi..

O Seară Faină și Rusalii cu belșug si pace !!!



copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof la noi au fost si ceva furtunici :). Dar este inabusitor. Nu prea e aer.
Multumim mult pentru urari! Sarbatori frumoase :D!!

Diana spunea... [Raspunde]

Am castigaaaat!!! Multumesc, Rux! <3
*
Aici, abia azi a stropit putin ploaia - a fost o rapaiala de vreo zece minute dar asfaltul s-a uscat repede cand a dat iar soarele (la nivelul solului era "condens" pana sa se usuce!) Mie mi-e bine si cand e umezeala si cand e canicula, dar pentru Miki e mai nasol - noroc ca sunt multe zone cu umbra in spatele blocului, pentru ca sunt (mai sunt!) multi pomi si zone verzi destul de intinse (mare parte din zonele verzi au fost asfaltate pentru locuri de parcare). :(
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana daaa. Multumeste-i dlui Random :))))). Eu doar te-am provocat! Sper sa pot trimite saptamana asta premiul dar nu promit sigur pentru ca nu cred ca are cand "omul meu" (=mama) ajunge la posta, asa ca probabil va mai dura un pic :).

Oooo e Miki la tine ? <3
Eu nu ies... E ciorba de tei afara. Au inflorit aia mai mari si intra prin pereti... horror. De la poluare - clar.
(Si acum sa nu crezi ca exagerez eu ca sunt sensibila, s-au plans inclusiv ai mei si foarte multi cunoscuti.. e efectiv gretos mirosul).

Pupici si de la noi!!

Trimiteți un comentariu