sâmbătă, 22 iunie 2019

Anlily as Shania Twain (Man! I Feel like a Woman!)


Buna!

Joi am povestit cate ceva despre etapele parcurse pentru a-i crea lui Anlily o tinuta reprezentativa pentru o vedeta muzicala recunoscuta international. Daca nu ati vazut articolul, sau vreti sa il revedeti, il puteti gasi aici: Anlily - Iconic Outfit... making of..

Am dezvaluit inca din titlu care a fost alegerea mea. Shania Twain. Mi s-a parut ca exista si potentialul asemanarii fizice intre papusa si interpreta. Asa ma puteam apropia mult mai mult de rezultatul dorit. Am avut ceva emotii in ceea ce priveste pieptanatura. Mititca Anlily are o claie de par si nu stiam daca il pot imblanzi. Am reusit - deja in poza de mai sus, pe care am si inscris-o in concurs, i se cam stricase coafura de la cat o tot aranjasem in poze. 

Costumatia artistei din videoclip avea trei variante si eu am ales-o pe ultima. Imi plac toate trei si nu m-as fi dat in laturi sa incerc si celelalte doua versiuni insa m-au oprit doua lucruri: primul ca nu aveam alb (material), al doilea ca jobenul pe claia ei ar fi aratat ca un clop enorm... :))). Dar, sa vizionam clipul din 1997:



Poza aleasa de mine este insa dintr-un concert (difera coafura si se potriveste mai bine cu papusa mea - am fost norocoasa).
Am facut foarte multe poze la lumina zilei - totul arata minunat, cum faceam poza fata ei disparea in lumina ....  Fundalul rosu creaza mari probleme. Plus ca la papusi, degeaba le aranjezi perfect ca pana gasesti unghiul potrivit....
De exemplu, mai jos este o alta fotografie din ultima serie facuta (la ultima serie am folosit un caiet de carton colorat gros) care iesise mai luminoasa si mai clara. Dar biata Anlily pare intepenita. Asa ca am ales-o pe cealalta.


Am mai ales si o poza din seria cu hartia de impachetat sifonata (hahahahahah) - una care sa nu fie chiar orbitor de luminoasa - la fata. Este tare faina tinuta, pe cuvant. Nu ca am facut-o eu cap-coada... Nu.. Chiar este. 😍
Acum am doua papusi cu tinute super tari si una cu palarie... sa vedem ce teme mai vin. Hahahahaha.

Singura mea problema sunt cizmele. Ele sunt super ok asa, dar as vrea sa modific un pic modul de inchidere a partii inferioare. Cred ca mi-ar trebui ceva fir subtiiiiiire de tot de elastic negru.. sau o ata elastica. Nici nu stiu, o exista?

Anyway, nu a fost un proiect usor - am avut si pretentii sa fie cat mai asemanatoare piesele vestimentare si tot tacamul. Mi-a luat vreo patru zile cu totul (gasit personaj, cautat materiale, concept, scheme, lucru si in cele din urma fotografiat). 
Daca tot le-am facut. iata si cateva animatii (gif-uri) cu alte fotografii din gramada uriasa - si cateva colaje cu detalii ale costumatiei:


-acest gif merge non-stop lol -


Si acel moment cand ai o poza aproape perfecta, pentru ca s-a rasucit colierul pe gat....si se vede capsa de la spate... oh well... Alte poze.

- la acest gif am setat sa mearga doar de 5 ori automat... :D -
Bineinteles ne dadea de furca lumina... asa ca am mai facut o serie de poze care pot forma mici filmulete. Am realizat trei (gif-urile sunt setate sa mearga de 5 ori apoi se opresc si se activeaza apasand pe ele):

- la acest gif am setat sa mearga doar de 5 ori automat... :D -
- la acest gif am setat sa mearga doar de 5 ori automat... :D -
- la acest gif am setat sa mearga doar de 5 ori automat... :D -
Punct in care am mai facut cateva poze de ansamblu ca sa imi amintesc de aceasta aventura... si am renuntat la decorul sifonat, schimbat si aparatul si... a iesit poza de la inceputul articolului. Nu stiu cat de grozava e - a iesit bine asa, per total, dar detaliile se pierd din pacate...
Ei bine va multumesc daca ati rezistat alaturi de mine in aceasta calatorie si va mai las o singura poza, care mie imi place mult si incare se vad destul de bine detaliile :P.


Ja ne! Pe curand! :)
 



8 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Rux esti grozava! :)))))))
Doar o stiu pe Shaniah dar nici prin cap nu mi-a trecut ...
Recunosc ca Shaniah nu este preferata mea, dar oricum clipul pe MTv l-am vazut de sute de ori ... Gaby era acasa atunci si tv-ul mergea non-stop. desigur ca pe MTv ... :))
Esti foarte îndemanatica, draga mea desi scrii în unul din comentarii ca nu stii croitorie! Oare? Croitorasule istet! :)))

Weekend placut! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella nu stiu deloc croitorie :))). Din pacate ne-au scos orele de lucru manual de la scoala inainte sa ma bucur macar de lectii de baza.
Stiu sa fac feston, stiu sa cos in urma acului si cam atat (dar astea le stiu si de la Mami si Buni). Nu stiu sa fac tipare - incerc sa mi le fac - uneori reusesc, alteori esuez lamentabil. Deobicei nu lucrez insa cu tipar.
Dar e frumos pentru ca asa descopar si invat lucruri noi :). Iar acum am si o scuza buna sa imi fac de cap cu asa ceva :)).
Ma bucur tare mult ca iti place cum a iesit <3. Nu stiu cat se observa dar am incercat sa pastrez cat mai multe detalii - cizmele au de ex taietura sub genunchi la fel ca cele originale. La fel si corsetul ;).
<3
Multumesc mult :*, la fel! La noi cred ca se pregateste iar de o furtunica. Am framantat painica si acum astept sa creasca - imi iau avant ca as vreasa termin un proiect mai vechi si urmeaza doua zile de sarbatoare.

pupici!!!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Si până la urmă ai facut-o să și danseze in lumina reflectoarelor, cel puțin așa mi-a dat impresia din gif-urile foto, Bravooo !!!
Piesa bună, ca de obicei, din vremurile nostre antice :))
Si nu mai zi ca nu ști croitorie..!
Dacă ești capabilă sa faci hainuţe în miniatură, îți zic ieu ca poți face și haine "macro"..
Eu am facut trei ani de croitorie și aveam lucrări prin care trebuia sa ne realizam noi pantaloni sau fuste după tiparele lor, dar crede-mă că după ce finalizam croiurile si trageam pantalonii pe noi, stăteau ca naiba, și erau croiurile lor facute de "ingineri"..
Îi bine să ști, dar nu e chiar totul, experienta si perseverenta face meseria, parerea mea..

La noi a azi au fost două lumi până acum, prima parte a zilei a inceput cu apocalipsa, apoi dintr-o dată e senin și deosebit de cald..
Acum incerc sa ies sa ma bucur un pic de "raiul" de afară..

O Seară Plăcută Tuturor !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof haha, asa pare nu? Geniale Gif-urile astea - ma gandesc ca poate fac asa si la Maui - va trebui sa fac articol si cu tinuta hippie :).

Probabil ca as putea (nu stiu cat de corect ...haha) - eu am o problema "sa nu gresesc.. :))). Si chestia asta ma tine pana ma pornesc. Nu prea imi place sa stric lucruri si asta pun presiune un pic. Trebuie sa invat sa ma joc mai relaxat :)))).
Glumesc.

Si la noi a fost soare, apoi au venit norii.. acum credeam ca se pune de furtuna ca ieri, dar momentan e linste.
Enjoy "Raiul" de afara :D!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

o, daaaa.... dublura perfecta! n m-am gandit la Shania Twain pentru ca mi-am fortat mintea sa gasesc o cantareata din generatia actuala ☺☺☺
O iubesc pe Shania <3 are atâta feminitate, e frumoasa tare si vocea ei transmite enorma emotie! Melodiile mele preferate sunt "Forever And For Always", "From This Moment", "You're Still The One" dar cel mai cel cântec este "When You Kiss Me" <3 Shania Twain este una din interpretele mele preferate <3
Mai ales ca suntem de aceeasi vârsta ;-) (si de aceeasi înaltime).
Superba alegerea ta! Costumul este perfect! am zis in articolul precedent ca eu cred ca este mai bine realizat decat la "Original" si... vad ca nu m-am exaltat în compliment ;-) Costumatia realizata de tine este ABSOLUTA! Felicitari inca o data!
te pup. Duminica placuta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN am mai avut-o in calcul pe Nati Oreiro. Dar nu aveam materialele potrivite si fiindca am vrut sa respect tema cat mai mult cu putinta am mers pe tinuta asta. Care intamplator chiar imi place foarte mult (e a doua care apare la cautari dupa cea de leopard parca). Si mie imi plac baladele dar si piesa asta (ma scoala de pe scaun instant :D) si foarte mult imi place Ka-Ching! (uite chiar sa o pun pe lista pt vineri :D).

Ma bucur tare mult ca iti place tinuta <3. Am muncit cateva zile bune la tinuta si am avut multe ups and downs, dar finalul a meritat. Acum astept urmatoarea tema..... si apare abia maine (trebuia azi dar s-a schimbat deadline-ul de sambata in duminica...)! Intre timp am doua papusi blocate in tinutele noi :))). Imi place asa mult sa le privesc :)))).

Ohhhh ce tare :O !!!! Aceeasi varsta si inaltime :D. <3 Eu am 1.58. Ma entuziasmez cand gasesc colege de aceeasi inaltime (sau chiar mai micute decat mine ;P).


Pupici cu drag :*!!!

ina02s spunea... [Raspunde]

Shaina, nu m-am gandit. Ce alegere reusita si ce bine i-ai copiat atitudinea, tinuta. Tare multa migala si indemanare, dar si rezultatul este pe masura. Bafta in continuare si numai bine!!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s alegerea a fost conditionata si de materiale si de o oarecare asemanare intre artista si papusa. :P

Ma bucur ca iti place - ideea era sa realizam costumatia cat mai aproape de original <3.
Multumesc mult, sa fie!!
Pupici cu drag :D

Trimiteți un comentariu