joi, 27 iunie 2019

Ember - Project MC2

Nu-mi vine sa cred cat este ceasul. Si sambata si duminica e sarbatoare. Nu e corect. Am fost sabotata complet saptamana asta :(.
De exemplu azi alergam de zor sa pun toate la punct ca sa pot incerca sa mai... creez ceva. Si o gasesc pe doamna papusa cazuta in bolul cu apa a lui Kouki. Fix cu bluzita pe care i-o facusem... :(.

Dar... va aratam marti cine mi-a tinut companie la "ceai" - Ganduri dintr-o zi de vara. Numele papusii este Ember si face parte din Project Mc2. Un serial de pe Netflix (am vazut reclame doar, ca sa nu fiu total pe dinafara) cu o echipa de tinere pasionate de experimente stiintifice. In fine.. mie mi-a placut papusica asta de cand am vazut-o. E roscata (dar are mai multe nuante de par, nu e uniform), are pistrui si ochii sunt albastrii. are si gene reale. Mi-a placut mult si tinut.... Mai sa fie. cum ma invart si ma sucesc tot de tinute dau... :(.

Eh... va las... merg sa mai beau un ceai... sa mai incerc marea cu degetul (adica sa invart alea doua bucati de blug, una de camasa si alta de fetru poate poate o iesi ceva :(.

Ja ne! Pe curand!

2 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Cam tristă Rux în articol, dar ce să-i faci, cate-o dată mai avem și zile proaste și nu totdeaune ne ies lucrurile asa cum vrem, important e sa nu ne pierdem cu firea..
Poate o fi și de la căldura care parcă îți taie aerul..
Apropo, acum sa pus pe furtună și parcă sa domolit puțin zaduful..

P.S. Păpușa, binenţeles Foarte Frumoasă cu Tot cu Ochi ;))

Trimit puțină racoare de la mine,
Seară Plăcută și Liniștită Tuturor !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof sunt pe safe mode.... as dormi o saptamana.
Maine ma trezesc la 5 ca de la 5.30 la 9.30 stropesc in oras cu avioanele... si mai dau doua portii duminica (de la 5.30 la 9.30 si seara 19:30 - 21:30.

Oamenii sunt in extaz. Eu as vrea sa ma ascund intr-o pestera. In loc sa faca curat, sa repare sursele care atrag tantari si alte ganganii si sa nu se mai foloseasca substantele care ii atrag (Am vazut un documentar in care se facea legatura directa intre balsamuri si alte porcarii de pufaitoare de gen si inmultirea capuselor.. ceea ce are sens. La noi au aparut cand a fost un boom la categoriile de mai sus) dam cu chimicale.. Ca si cand chestiile cu care se stropeste la contact cu "solul" fac selectie:
- Ah, asta e un bebelus, vai cedragut... sa il ocolim!
- Oh uite un catelus care miroase o floricica... Sa ne mutam mai incolo!
- Uite un tantar! Da-i la moaca.
- Si o capusa... Jeang.
- Si inca una. Ah... scuze.. era o buburuza. My Bad!
- Frate nu iti face ganduri negre... eu am ucis vreo 300 de albine... :(. Am crezut ca sunt gandacei. Mi-am uitat ochelarii si nu vad foarte bine.

Etc....
Nu ma intelege gresit. Nu sunt fan tantari (sau alte lighioane de gen) dar nici sa ma pufaie nu ma incanta... Mai ales ca in unele zone s-a dat si ajavascript:void(0)poi muscaturile lighioanelor erau si mai toxice... :O.

La noi e foarte cald, multa poluare, putin aer. :))) Si multa nevoie de somn la mine. Asa ca ma grabesc sa termin art de azi si pe cel de maine (care va fi despre costumatia de la proba 5).
Ganduri bine si de la noi si weekend frumos.

Trimiteți un comentariu