duminică, 2 iunie 2019

Flori de Mai


Luna mai a trecut in zbor si pana sa ne prindem si noi ce si cum... ne-am trezit in iunie. Duminca trecuta a primit Buni de la Mami un buchet de garofite tare dragalase si, profitand ca bujorul inca se tinea bine pe pozitii, am facut mai multe fotografii. Au fost mai mult decat bine-venite pentru ca zilele care au urmat au fost obositoare si fara prea multe prilejuri de a face fotografii dragute. Si voiam neaparat sa duc la capat provocarea lunii mai. Cat de curand va voi arata si mozaicul aceste provocari de pe instagram, pe care am realizat-o alaturi de prietena mea Micaela. Apropo, luna aceasta tema noastra este legata de jucariile copilariei (eu am trisat putin azi si am pus o poza cu o jucarie din copilaria lui Kouki) - veti avea ocazia sa vedeti si voi pozele in decursul acestei luni :).

Nu stiu daca am povestit pana acum, dar mie imi sunt foarte dragi garofitele acestea. Imi amintesc ca eram tareentuziasmata cand mergeam la bunici vara, la Sasciori si treceam pe la Tanti Norica, sora mai mare a bunicii mele, Maia. Avea in gradinita de langa casa o tufa maaaaare cu garofite roz si nu ma puteam opri din a face popas sa le admir, sa le simt parfumul discret si suav si... sa le mangai - cam asa cum face si papusica din poza de mai sus!


Daca garofitele sunt cumparate de Mami din piata, de la o bunicuta  (pai da, eu cu cine sa seman?), margaretele sunt de pe terenul cu mesteceni. Imi place sa ma gandesc ca imi aduc un gand bun de la Dodo cel cret, ori de cate ori imi mai aduce Tati cate un buchetel.
Vreau sa plantez acolo niste flori de nu-ma-uita.... Cred ca ar arata tare frumos.


Margaretele acestea sunt salbatice - albe si mai avem si galbene. As vrea ca viata sa fie simpla si frumoasa ca si ele. Nu inteleg de ce totul trebuie sa fie atat de complicat..... de nepasare, nestinta, departare de natura si esenta vietii. Echilibrul asta, bata-l vina. Si lenea... de multe ori.


Si cu imaginea de mai sus am terminat provocarea lunii Mai. Mai jos insa am prins in cateva colaje (si o fotografie intreaga :D) si celelalte instantanee realizate cu aceeasi ocazie.
Incarcati-va si voi cu o doza de frumusete si energie pozitiva. E de ajuns sa va rupeti de nebunia ritmului dictat de societate pentru cateva clipe.... Sa uitati de griji, nevoi si alte chestiuni negative. Sa va reconectati cu copilul din voi (apropo.. nu pleaca nicaieri - avem in noi toate varstele indiferent ce ni se spune... sa nu uitati si ignorati asta) si be happy!






Sper din tot sufletul ca luna iunie sa ne fie cu bine! Sa ne citim cu drag pe blog - sa ne (re)vedem si pe youtube - tineti-mi pumnii :P - si poate si cu o provocare verde! Acuuum fug sa finalizez temele lunii iunie (ieri de ziua copilului am fost atat de aglomerata petrecand - e o gluma asta, hahahaha - incat nu am reusit sa termin si acolo "treaba")!

Ja ne! Pe curand !

🎎

ps: M-am gandit ca, pe langa rubricile deja cunoscute: 💗Timp pentru Tine💗, Unboxings, Carti pentru copii mari si mici, Cum Facem ? (gasiti intreaga lista pe categorii pe pagina 📱Vlog 💻) sa fac o serie de filmulete cu si despre papusile pe care le am in colectie (realizate de mine, sau primite / cumparate). Probabil unul pe saptamana, sau ceva de genul acesta. As putea face si un filmulet in care sa raspund la intrebarile voastre legate de acest subiect: papusi - colectie.
Daca aveti intrebati mi le puteti scrie intr-un comentariu sau trimite pe adresade mail a proiectului: copilarim[@]gmail[.]com (fara paranteze).



4 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Luna mai a fost tare friguroasa ... abia asteptam sa înfloreasca bujorii dar a fost un dezastru ... au înflorit doar 3 care s-au si scuturat în cateva zile! :((
Sper ca iunie sa fie mai calduros! Oricum si-a facut intrarea maiestos cu temperature peste 30 de grade!
Numai bine si o vara frumoasa îti doresc!
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella Oh... la noi a fost destul de echilibrata - a plouat dar nu foarte des. Nu a fost nici foarte frig, iar perioadele mai "calduroase", in gerenal, in oras la mine, cel putin, au fost generate de poluare. Masini carestationau cu motorul pornit, aparate mari de aer conditionat... etc.
Si la noi a fost cam cald zilele acestea. Ceea ce nu e neaparat rau. Dar orasul e impanzit de tei si nu prea poti respira (din motivul scris mai sus: poluare). Si nu, nu o zic numai eu . De doua zile nici nu am mai iesit :))).

pupici!!! <3

ina02s spunea... [Raspunde]

:) Sa avem o luna Iunie mai reusita, mai putin ploioasa.. Cat de dragi iti sunt garofitele se vad in foto. Nu cred ca cineva ar face atatea instantanee fara sa-i faca placere. Eu sunt fan margarete. Nu pot sa spun ca nu-mi plac garofitele cu parfumul lor suav... :) Numai bine!, cu drag

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s imi place sa fotografiez flori. E ca si cum as incerca sa le pastrez mereu vii :P.
Ma bucur mult ca sunt si margaretele surprinse in poze - poate reusesc sa le fotografiez si pe cele galbene zilele acestea:).
Un iunie minunat sa avem :)
Imbratisari!!

Trimiteți un comentariu