marți, 11 iunie 2019

O mica bucurie. MC2

Buna!

Uneori, Posta Romana aduce bucurii mici la usa. Cand se intampla asta, brusc, ziua e mai luminoasa. Glumesc! Dar intr-un fel, se intampla si asa ceva.

Din cand in cand imi mai comand cate ceva din strainatate (de pe Aliexpress). Ma asigur sa nu ma apropii de limita de 10$, caci nu practic sporturi extreme. Nu imi doresc sa merg la Posta Vamala (si nici sa fiu nevoita sa ii trimit pe ai mei) pentru ca la noi e traumatizanta experienta - eu nu suport sa mi se sfasie ambalajele pur si simplu si o data am fost si mi-a ajuns tratamentul. Haha.

Ei  bine, ziceam ca uneori ma mai aventurez sa imi trimit maruntisuri. M-am rasfatat si am cumparat doua perechi de pantofi.... pentru papusi. Hahahaha! Sa va povestesc - mi s-a pus pata pe papusile Project Mc2. E un serial educativ cu tot felul de experimente pe Netflix (nu am, nu am vazut decat cateva secvente pe youtube). Si dupa personajele din serial s-au facut papusi. Eu am doua, varianta articulata, diferite la partea de jos a piciorului: una poarta tocuri, una nu. Daca sunteti curiosi, pot face filmulete de prezentare. Le am pe Adrienne (setul in care ne invata sa facem Gummies) si pe Camryn (setul cu markere). Le-am primit cadou de la Mami (💕).

Ca sa fiu sincera, papusile din seria asta sunt toate foarte simpatice si iti cam vine sa le colectionezi pe toate. Dar ce te faci cu spatiul (lol). M-am hotarat ca mai vreau doar doua - varianta corp nearticulat. Candva. 
Am fost insa impresionata de calitatea accesoriilor. Asa ca m-am riscat sa comand incaltari. Si pot spune ca a meritat. Sunt foarte bine lucrate si, pentru mine un aspect extrem de important, nu miros. Sunt incaltari realizate pentru aceste papusi, care au piciorul mai mare comparativ cu al altora.

Adidasii albastri nu stiu exact carui personaj ii apartin, dar cei cu toc, cu randunici, sunt chiar ai Adriannei, cu o varianta de corp nearticulat.
Intre timp am ceva probleme tehnice, asa ca probabil ca articolele vor aparea cam alandala. Dar sper ca in curand sa pot filma din nou la Timp pentru Tine :D.

Ja ne! Pe curand!

0 comments :

Trimiteți un comentariu