duminică, 30 iunie 2019

Un ursulet cantand din trompeta.


Buna!
Iata-ne ajunsi si in ultima zi a primei luni de vara!! 😲 Cand a trecut!!! Vaaaaai. Parca mai ieri incepea si il fotografiam pe dansul - pentru provocarea lunii iunie de pe intagram. Imi propusesem sa fie doar despre jucariile copilariei, autentice. Dar am trisat si am pozat si jucarii ale copilariei actuale... de la mic la mare si catel 😂😂😂.

El este insa un ursulet caruia nu stiu din ce motiv ii mai zic si Mickey.. Probabil ca atunci cand eram mica il asociam cumva imaginii soricelului.
Merge si se bataie (are o cheie la spate - era sa zic cheita, dar e cheie in toata regula). Trompeta a fost desfacuta (sa nu zic rupta) si lipita (apoi dezlipita, lol) si acum am fixat-o si eu cum m-am priceput. E cat se poate de functional. Yuppy.
Ma bucur ca l-am putut imparti cu voi in fotografia asta - imi este tare drag. Si acum ma intorc... la datorie 😱.

Ne mai vedem in ....... iulie! 😜

Ja ne! Pe curand!



6 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Vai cat este de simpatic si dragalasi!
Jucariile copilariei sunt cele mai frumoase!
Sa ai o duminica placuta, Rux!
Pupici! <3

Izabela spunea... [Raspunde]

Ce dulce si haios e! Sper sa te tina o viata. Sunt printre cele mai scumpe amintiri din copilarie!
Azi e si ziua lui Usagi Tsukino :D

Duminica frumoasa!

Diana spunea... [Raspunde]

E super dragalas!!! Are ceva din aspectul soricelului. :)
Spor la lucru, Rux!
*
Am reusit sa rezolv cu PC (nu eu!) - cablul de alimentare la priza e beteag, si tre' sa cumpar altul. Haha! Ai o parere prea buna despre mine, draga Rux! Nici contul de mail nu-l pot activa pe mobil! Eu nu am telefon mobil; folosesc unul al surorii mele si nu e un telefon performant - intre altele, mi s-a spus ca nici WhatsApp nu poate functiona pe el...
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella multumesc mult :*! La fel!!

Da, e un dragut! <3
Pupici!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Izabela Constantin <3 Da... am avut toate jucariile puse frumos, dar nu depinde mereu numai de noi. Mai sunt si altii... :(.
OOO sa ii spunem la multi ani <3!! Weeee!!:D
Multumesc mult, la fel !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana asa cred si eu :))). Copiii vad dincolo de aparente probabil ca de aceea am si ramas cu imaginea aceea :))) chiar si acum.


Voi prelungi atunci sa mearga inca 15 zile :D :* il poti adauga cand este gata :D -- problemele tehnice sunt nesuferite si nu tin de noi :(
:*

Trimiteți un comentariu