joi, 6 iunie 2019

Cine face Yoga .. in locul meu.

Vaaaaaai ce tarziu este 😩!!!

Iar ma apuca miezul noptii cu paine calda. Da.... astept sa creasca aluatul - chiar, sa vad daca e gata sa il pun macar sa creasca si in forme cat fac articolul. 

Asa... 10 minute mai tarziu am revenit (mi-am facut cinste cu un ceai si paine cu miere 😋). Copilul alb din dotare [=Kouki] s-a asezat langa mine ca un pui mic si e gata de somn. Eu ma grabesc sa va scriu ca acum creste aluatul in forme si e timpul sa il bag in cuptor. Chiar! Mami mi-a luat unt de 65% si se simte diferenta la aluat (sper sa iasa totusi painea buna).

Sa revin insa la subiectul la careface titlul referire. Gordita nu are inca un nume (as putea sa ii zic simplu asa). Este o Barbie MTM (made to move - cu articulatii va sa zica) si da, este mai grasuna. Mi-a placut de ea de cand am vazut-o si a fost una din cele doua papusi pe care le-am vrut si le-am primit cadou de la Mami (dar nu mai stiu  daca a fost de Paste, sau cu alta ocazie.. 😅timpul trece repede si nah). Are o fata foarte luminoasa si zen. Este expresiva si face yoga. In locul meu - ca eu nu am timp.... hahaahahah. Zilele trecute o pusesem sa stea in maini (ceea ce eu oricum nu pot face momentan) si mama o vede asa stand foarte gratios si ma intreaba "Ce face....". Yoga, ii raspund. Si de atunci am delegat-o.

Mai ramane sa gasesc una doritoare sa invete japoneza in locul meu si am rezolvat-o. Glumesc, desigur. Adica sper... ca eu gandesc pozitiv, deja ma vad  cu timp berechet si tot tacamul. Astept miscarea Universului acum (si mi-i trimite la sfarsitul lunii pe cei mici in vizita... vreo 3 saptamani! Ha! aia da provocare).

Gordita vine asa cum o vedeti doar ca desculta. Incaltarile le-am "sutit" de la alta papusica (nu a ramas nici ea fara lol) si m-am bucurat ca se potrivesc de minune.

Ei dragilor - hai ca am reusit sa va scriu si azi. Ce ma bucur!! A fost si o Sarbatoare importanta azi.... :). As vrea sa zic ca m-am super odihnit si sunt fresh ca sa termin maine si poimaine tinuta pentru proba doi din concursul cu papusi la care particip (vai mie... trei saptamani o sa fie probele de foc - mare lucru daca nu imbrac cumva vreo masina atunci din greseala ... sau pe Kouki.. haha) dar nu e cazul. Mintea mea a fredonat non stop "Baby light my fire de la The Doors" - tema e Hippie... Ha! Si s-a caznit sa gaseasca solutii pentru costmatie - stiti voi, cand e nevoie de materiale, exact atunci nu gasesti mai nimic.. 😳😅.

Ja ne! Pe curand!

6 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Da, trebuie sa o pui sa faca yoga pentru ca este un pic cam prea grasa pentru o Barbie! LOL
Cum a iesit painea? :))
Buna dimineata! O zi faina sa ai!
Pupici!

coco spunea... [Raspunde]

yoga? hmmm, nu-i usor! drept sa zic mi-ar placea sa fac asta dar mi-au cam ruginit incheieturile :)

Diana spunea... [Raspunde]

Imi place papusica! Imi place si postura! Se odihneste, dupa yoga. :)
Spor in cele ce le ai de facut! Pupici cu drag! Si pentru botic! <3
Succes la concurs!!! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella nu e grasaaaaa :P. E gordita ;)))).
Ehhh Barbie s-au emancipat si sunt all sizes and shapes :))).
Painea a iesit s-a mancat... azi am facut alta, care s-a mancat... deci maine iar :)))).
Imbratisari cu mult drag :*!!! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco pai yoga asta face.. le dezrugineste. :D
In plus e uimitor cate exercitii de yoga faceam noi in scoala primara la sport :))).
Pupici cu drag :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana este super draguta! <3
Da... i-am pus o floricica in par - si pantofiori in picioare (nu avea.. a venit desculta ca deh.. yoga..).
Botic e tare tare pupabil acum. I s-a ondulat asa frumos perisorul (care e inca scurt ca abia l-am tuns) si e ... stii nu te poti abtine :))))).
:*pupam si noi cu draaag!

ps: in cele din urma am supravietuit acestui maraton :D. ma asteapta doua lazi de mazare sa le curat... oho...

Trimiteți un comentariu