sâmbătă, 29 iunie 2019

Erena - All (In) Blue



' Neata!!!!

Hei ce faceti? Cum la voi e weekend? Glumesc - probabil ca la ora la care se va publica acest articol voi dormi (sper)... M-am apucat sa scriu pana nu adorm pentru ca ma asteapta o zi lunga (trezire la 5, apoi paine... ultimele pregatiri ca vin micii 💕💕💕. (Micul N, Micul H, Mica Ralu 😂😂😂😂😅 - zic mica pentru ca e mai mica si pentru ca am senzatia ca ea ar veni si la putina odihna... lol)

Asa ca am pregatit poze cu tinuta creata la proba numarul cinci: ALL BLUE. Dar nu blue... (gluma). Bun... promit sa va povestesc mai multe despre aventurile pe care le-am avut pe cand lucram la tema asta. Alta data, desigur. Acum va las doar poze.... suficiente cat sa va faceti o idee. 

Va mai zic doar ca in afara de pantofi (pe care i-am imprumutat de la o Barbie doctorita primita in dar de la Mami) totul e handmade (pana si papusa e "pusa la un loc" de mine - un cap si un corp ... lol). Si desi pare simplu... numai simplu nu a fost. Daaaar mie imi place super mult cum a iesit. Sper ca si voua!




Prima poza din articol este cea inscrisa in concurs. Cele trei de mai sus sunt variante la care am incercat cand fotografiam filtre (primele doua). Urmatoarele doua poze facute in decorul cu parc (cele de mai jos) sunt facute cu telefonul meu. Interesant cum surprind doua aparate diferite amanuntele.



Mai jos cateva imagini fara decor... la plimbare pe un nisip gri! Sa zicem ... hahaha. In ele puteti vedea si cateva detalii mai clar. 





Acestea fiind zise... sa vedem ce teme mai urmeaza. Mai sunt trei si eu mai am o singura papusa fara tinuta noua. Iar celelalte trei deja costumate, nu par prea dornice sa fie dezbracate (chiar... ar urma Maui. Ce ma fac? 😱 Mai e si hippiota! 😰😳 LOL 😅 - se vede ca sunt obosita din umorul meu, la care rad doar eu).

Ja ne! Pe curand!

8 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

La mine weekend-ul a inceput cu oboseală, încă mă resimt de ieri de la cursa de aproape 100 de km pe bicla in 7 ore cu tot cu pauze..
Ma simt așa de obo încât nici de mancare nu îmi mai trebuie.. macar am satisfactia ca am parcurs cea mai lungă distanță de până acum, deșii nu e cine știe ce 100 de km, vreau mai muuult ha,ha,ha, ha..

Ultimele două poze de jos mi,au placut cel mai mult, in special pen ultima, acolo unde a ieșit neclar nisipul auriu si nici picioarele care mie mi-a dat senzația că Doamna Erena chiar merge..
Probabil doamna doctor era pregătită sa intervină la tratarea unui pacient de pe plajă care tocmai a facut insolatie,

Poate :))))






Diana spunea... [Raspunde]

E superba papusa! Si decorul e excelent! Trebuie sa castigi! :) Sa stii ca e probabil sa nu pot participa si cu tema trei pt ca s-a dus computerul - de bine ce-am cumparat monitor! Si nu stiu sa configurez contul pe mobil!!! Si dintre cei care stiu nu e nici unul pe aproape pana luni. Ufff... Pupici cu drag :)

baby.rux spunea... [Raspunde]

Imi poti trimite poza pe mail la provocari si cand intru sa fac art pt iulie de pe laptop o aduag eu si adaugam link catre ce art vei face cand vei putea sa il faci. Si eu ma descurc greu de pe tel :)))). Pupic!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof ooo 100 de km ;)). Este vreun concurs, sau pur si simplu ti-ai propus tu? :)

Da... asta am incercat sa dau iluzia ca paseste. Pe mine ma intriga faptul ca apre spre negru fusta desi e albastra toata ziua. Probabil de la umbra... (umbra mea hahaha - pica pe papusa)
A... apropo! Dna doctor este o papusa blonda plinuta (apare in poza de grup cu Gorditas publicata luna asta intr-o miercuri parca). Erena nu e doctor :)))).

Pentru ca mai e putin din ziua aceasta, o duminica placuta sa avem :P!

coco spunea... [Raspunde]

ce minunatii iti ies din mana, le admir foarte tare desi eu nu pot face asa ceva din cauza ca nu am rabdare! la lucru manual nu am excelat nicicand :), nu stiu daca ai prins puiul acela care se facea pe o fata de perna la scoala, il am si acum doar pe jumatate gata :)))

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Mie chiar mi-a pacut că a facut fusta mai mult pe negru că iese în evidență posetuţa albastră, asa că tot răul spre bine..;))

Nu, nu a fost concurs, nici competiție, pur și simplu doi nebunatici, ne-am hotărât deșii nu aveam o țintă clară dar mi-a spus colegu de biklă un traseu frumos dar cam lung și pe care ar vrea să mergem, iar pentru mine atâta a fost, că mie nu-mi trebuie prea multe ca să ma hotarasc ca să fac o treabă, și uite așa ne-am făcut de puțin de cap :))))

Dupămasă Plăcută !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof nu prea :))) ca tinuta este All Blue :)))).
Dar se vede bine in celelalte culoarea. :) Aici e doar ceva mai in umbra.

Foarte tare! Sper ca v-ati distrat din plin ;).
Multumim mult!! La fel :D!

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco nici eu nu am multa rabdare (in sensul ca la berbec se spune "Da-mi Doamne rabdare, dar da-mi-o acum") - vreau sa termin cat mai repede (ma obosesc uneori la culme.. haha).
La lucru manual nu am prins mai nimic.. ca a venit 89 si nu prea s-a mai facut :(. Poate doar sortul clasic in forma de pisica sa fie pe partea de "croit"... lol. Dar na... tare as fi vrut ca acum as fi stiut macar cu ce se mananca... hahahahaha. Baza.
Ma bucur tare mult ca iti plac <3. Si eu sunt de fiecare data ca un copil mic cand imi reuseste cate ceva (si la fel si cand nu... hahahahahaha :P).

Pupici cu drag <3!!

Trimiteți un comentariu