luni, 29 aprilie 2024

Flori de Florii - Narcisa.(PV SP 9/13)

Buna si bine ne reintalnim cu o noua pagina de proiect realizat pentru Provocarile Verzi.  Tema din aceasta saptamana este:#09 Salvam Papusi // Save the Dolls: Flori de Florii..

Evident ca nu imi propusesem sa fac tot o tinuta. Nici gand. Visam sa fac cu totul altceva. Dar parca este un facut si... cumva sub influenta Floriilor, dar si a Simfoniei Lalelelor, care s-a intamplat de curand... am reusit sa mai fac tot o tinuta.

Mai intai, iata fotografia realizata alaturi de Raza de Soare, pentru a ilustra tema din aceasta saptamana:


Buchetelul cu lalele origami este primit ( Swap Martisor 2014 - ce am primit - ) iar ceea ce vedeti voi brodat in spate face parte dintr-un proiect, Cutiuta magica de bijuterii, realizat cu drag pentru Buni. Mi s-a parut atat de frumoasa floricica aceea cu albinuta si fluturas!!


Pe cand ma tot gandeam eu ce si cum sa fac, mi-a picat in mana un cerc (stiti voi, cele recuperate de la sticle si bidoane de plastic, sau de la borcanase de plastic de la vitamine - astea sunt capatate in mare parte de la Tati).
Si asa a aparut coronita de mai sus... Si semana asa de bine cu o narcisa galbena incat....



.... am sfarsit prin a face o rochita :)))). Rochita e lucrata cu celebrul fir verde inchis de la Talmaciu (Romanofir) si tot celebrul fir subtire de acril galbior (cred ca se numea Ana.. dar e posibil sa ma insele memoria).

Model la rochita mi-a fost insa Rukkusu, care intre timp pusese manutele pe accesoriul de par si se tot plimba ostentaiv prin fata mea. Cum am terminat rochita... s-a asezat asa, in picioarele goale in „gradina ” virtuala:




A tinut mortis sa faca o pirueta ca sa va arate ce detaliu are rochita la spate: se inchide cu un snur cu frunzulite!!


Cand sa terminam sesiunea foto a aparut si Risu... cum? Rukkusu va purta tinuta? Pai nu i-a venit ei ideea cu accesoriul de par? Si da-i inca o sedinta foto improvizata... Mi s-a asezat efectiv pe perdea:




Apoi, am lasat pe pauza totul, gandindu-ma ca poate mai reusesc sa fac ceva, dar nu am mai reusit, asa ca in noaptea aceasta frumoasa (sau in zori de zi, dupa cum preferati), am pregatit poza zilei:


Iar pentru Provocari Verzi, le-am convocat pe Rukkusu si pe Raza de Soare (care ... a descoperit Palaria Albastrea 😅 si a vrut sa se gateasca si ea:


Asa ca... am avut si Flori de Florii :).  Sa vedem ce va mai urma .... hmmm. Nu imi mai fac niciun plan... 😅. Va astept si pe voi cu creatii inspirate de aceasta tema:


#09 Salvam Papusi // Save the Dolls: Flori de Florii.

Va reamintesc ca temele pot fi realizate pana la sfarsitul lunii mai, dar , daca vreti sa aveti intrarea in concurs dublata, atunci exista un tabel valabil o saptamana.

Ja ne!!

2 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hi, I'm so impressed with your work, I love it, I think the cross-stitch work is so delicate! And the dolls' clothes are lovely. I think you're going to win this challenge! I loved the photos of the doll's look, she looks like me posing for the photo hahaha!!!
I wish you a happy week!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro I really like taking photos. I used to make photoshioots with my sister years ago.. sometimes I think it was in another world, other dimension. But that is only because lately the world gone pretty mad...
THsnk you for your kind words. I have organized the challenge - my prize is the happiness of joining my friends in the green challenges :D.
I wish you a wonderful week as well:*!!
Hugs :)

Trimiteți un comentariu