miercuri, 3 aprilie 2024

Miercurea fara cuvinte - Antman si Spiderman (Amigurumi).



🐜








🕷🕸



🐜🕷🕸




Episodul 337 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

🌷

Tema: Antman si Spiderman Amigurumi pentru micii N si H.
📷 1-2 poza zilei alaturi de Risu si  cei doi supereroi amigurumi.
📷 3-9 Antman - de la schita la aproape gata (minus sprancene)
📷 10-12 Antman primeste in sfarsit sprancene si Spiderman prinde contur
📷 13- 16 Antman si Spiderman gata de a pleca acasa la micii N si H 🥰


🌷🌷🌷🌷🌷


-📷 mai multe episoade 📷-   

12 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Esti grozava! Vaaaaaaai cat de perfecte sunt cele doua peesonaje! Cred ca nepoteii au fost impresionati la maxim! Felicitari, Rux draga!
Happy WW 🤗😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bcur mult ca iti plac :D. I-au recunoscut cand am vorbit pe Whatsapp. Din pacate nu au mai putut veni :(. Acum avem de asteptat pana la vara.. vorba aia, uneori chiar ma enerveaza rigiditatea asta. 2 zile cat sa isi vada strabunica nu se intampla nimic daca ar lipsi de la scoala. Ca nici nu invata cine stie ce in doua zile.. dar nah. Inteleg sa nu plece in excursii si alte cele, dar aici e vorba de cu totul altceva. De viata reala, de oameni care asteapta si de momente ppierdute care nu vor putea fi niciodata justificate de cateva ore la scoala ... ce pot fi recuperate lejer.

Iti multumesc. pupici cu drag si happy ww!!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Azi am aflat si eu de Antman, nici nu stiu exact cine e, dar de Spiderman stiam. Era o chestie de genul dacă Avengers s-ar fi filmat în anii 90 - Ant -Man - Adam Sandler, numai nume mari propuse pe acolo. Dar revenind la personajele tae, absolut fantastice. Felicitări.
Îmi pare rău că nu au mai venit cei mici la voi.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko eu am aflat data trecuta cand au fost baietii aici si si-au ales urmatorii superoi pe care sa ii fac (IronMan, Volverine, AntMad si Spiderman). In mod interesant, nu am avut (inca ) cereri pentru Superman si Batman. Pentru ca urmatoarele cereri vin din zona Miraculous. ........ Despre care stiu doar pentru ca am vazut niste papusi: buburuza, cat noir, o vulpe si o albinuta.. dar mai sunt.

Oh, Adam Sandler :D. Super tare - are niste filme foarte bune. Click e de departe un film care ar cam trebui sa fie „obligatoriu”.

ma bucur mult ca iti plac :). Baietii sun incantati ca pot scoate mastile.. Ah si stai sa vezi.. ca trecem la un nou nivel. Acum nu doar ca vor sa li se scoata mastile.. vor si .. haine de schimb :)))))))))). Cel putin am scapat de avengers pentru un timp (chiar imi faceam griji ca imi plaseaza o comanda de hulk sau venom.. de nu ma vad).

Da.. si pana ia N vacanta la vara.. slabe sanse. :(

Pup si happy ww

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu am reusit sa intru de la Carmen. Am venit pe ocolite...
Faine jucarelele acum ca le vad asa gata facute! De Antman nu auzisem, dar cred ca nu ai vreo surpriza cu asa ceva...
Happy WW, draga Rux! Pupici!❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Faci niște lucruri foarte foarte frumoase, dragă Rux! NU am cuvinte să-mi exprim admirația. Te pup! Happy WW!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ce ciudat. Mi-a spsu si danuta ca au fost ceva probleme azi.. eu am fost offline... si acum am intrat rapid sa ii scriu ceva lui ralu si sa incerc sa vad de mesaje.. sa zicem ca abia astept sa trec si peste hopul acesta.
Nici eu nu auzisem :)))
Pupici cu drag! Happy ww!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă iti multumesc tare mult si ma bcur ca iti plac. Abia astept sa ajunga la baieti. 🙏🏻💗💗
Happy ww :)

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Foarte reușite jucăriile! De Antman acum aud prima dată. Și îmi place și mie că se scot măștile.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso ma bucur ca iti plac - acum nu le mai ajunge sa scoata masca ... la urmatoarele vor sa isi schimbe si costumatia :)))) Next level.
Pupici

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
Buburuza si Motan Noir! Sunt deosebiți din punctul meu de vedere, care nu prea îi știe atat de bine, dar mama și fetele se uită la serial. SPor să ai!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko fata de Avengers clar sunt :). Ralu zicea ca e un fel de Sailor Moon pentru copii. In sensul ca se transforma... :)).
Iti multumesc! :*

Trimiteți un comentariu