marți, 9 aprilie 2024

Happy Birthday - Felicitare. (TC 13/44)

 


Buna! Daca este marti, atunci ne intalnim cu Transformările creative de Aprilie  gazduite de Mihaela (MNiko ). Luna aceasta materia prima este ambalaje de carton. Cine nu are poze cu materia prima? Eu. Cine a facut poze cu materia prima? EU. De ce nu am? Pentru ca, telefonul pe care il folosesc pentru poze, uneori, nu imi salveaza pozele. 

Dar - am totusi ceva printre cele de la tema urmatoare - am lucrat sambata la amandoua. Asa ca, sper ca e ok asa. Am folosit pentru proiectul felicitare o portiune de carton dintr-o cutiuta de bomboane (si am lateralele pozate intr-una din imaginile de la tema `indigo`) si o alta portiune din ambalajul de la benzile washi tape si anume, cea folosita la vaza (culmea este ca o aveam sigur pozata separat si nici poza aceea nu o gasesc). 


In mod la fel de ciudat, imi lipsesc poze din timpul lucrului - si spun ciudat, pentru ca aici chiar am verificat cand am facut poza. Asa ca totul incepe brusc cu imaginea colorata si deja decupata cu Happy Birthday, la care am ales sa fac un fel de string art - in sensul ca m-am apucat sa cos pe contur.... dupa cateva ore am si terminat 😅.
Pentru  felicitare am folosit doua stampile digitale oferite de Beccy. Absolut superbe: una cu Happy Birthday - de una aceasta, daca vreti sa participati si voi la provocare voi lasa link mai jos, si una ceva mai veche (dar tot dintr-un aprilie, nu mai stiu exact care an).


For this card I have used two digital stamps both assigned to a challenge for the month April, but for different years. For 2024, we have the opportunity to use the Happy Birthday stamp, which was a very happy coincidence and surprise for me, since I had in mind to make a birthday card.

I have coloured the stamps with pencils and sew along the letters in Happy Birthday, as well as on the line I have coloured green. I have glued this stamp with the double sided tape on a piece of recycled cardboard (form a chocolate box) to add volume.

The other stamp has some glitter glue on it,on the edges. I have used washi tape, and for the vase, a part of a washi tape package.

I would like to participate in Beccy's Place: April Challenge  again! So I will enter my card  here.


Cum am procedat. Am decupat pe contur stampila cu urarea, dupa ce am colorat-o. Apoi am conturat scrisul cu ... ac si ata. Ca deh..😅 Dar sa nu ma intelegeti gresit! Imi place mult sa cos pe hartie.. doar ca a durat o eternitate :D. Partea buna este ca toate aceste activitati din ultima vreme m-au ajutat enorm.

Apoi am lipit pe spatele acestui element o bucatica din ambalajul de la bomboane. Mi-a placut ca nu era nici prea gros, nici prea subtire si putea fi si acoperit (aica avea un desen destul de random). Desigur am folosit partea neimprimata orientata spre urarea noastra. Am obtinut astfel volum si este foarte interesant cum arata - pentru ca portiunea de carton este mai mica decat partea decupata. Mie imi place tare mult - voi mai face si atunci sper sa se salveze pozele.


Orhideele nu le-am decupat chiar pe contur, ci am lasat putin din albul hartiei imprimate sa se vada. M-am gandit eu sa adaug un strop de glitter si pe bune, in cel pe care l-am luat recent, de la Jumbo (care altfel e foarte bun pentru ca nu are miros) chiar un strop de glitter este, la propriu :))). 
Am combinat straluciri de verde - pentru tija, violet si albastru, pentru flori. In imaginea de mai sus era inca neuscat lipiciul.


Pentru conturul felicitarii (care este realizata pe o coala cartonata dimensiunea A5), am folosit o banda washi subtirica, usor metalizata, iar pentru fundalul pe care am asezat florile si baza, benzi subtirele roz, galben si albastru - stralucitoare (pentru a se asorta cu cromatica de la urare). Vaza este realizata dintr-o parte din ambalajul de la benzile washi. 

Mie mi-a placut mult cum a iesit, asa ca am facut cateva poze imediat ce a fost felicitarea gata, pe cand inca nu se uscase lipiciul cu sclipici. Si... incepusem sa am emotii ca se va deforma vizibil baza felicitarii, pentru ca se cam udase:



Si acum poze cu felicitarea finalizata, cu lipici uscat! Si .. la o lumina mai potrivita - desi nu stiu de ce nu se vad stralucirile de pe floare prea bine:



Nu i-am facut plic, ci va calatori  intr-o folie de protectie care este fix masura ei. Cat de curand pleaca - daca nu chiar saptamana aceasta, urmatoarea (desi aniversarea va avea loc abia luna viitoare :D).


Iar eu ma indrept catre galeria de creatii a exploratorului creativ din aceasta luna pentru a adauga felicitarea. Si .. daca ma credeti - abia astept sa vina martea viitoare ca sa va arat ce am facut „la indigo„ :)))))). 

Pe curand!

10 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello,
The Happy Birthday card was so, so beautiful, and the fact that you recycled materials makes the greeting card even more valuable! I would have liked you to have made an envelope rather than that plastic bag, which is so harmful to the environment. Just a suggestion! Have a nice week!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte foarte draguta! Ai reusit o felicitare simpatica!
Imi place cromatica. Si sclipiciul!
Minunat, Rux draga! Pupici si imbratisari 😘🤗

Beccy spunea... [Raspunde]

Stitching around the letters was a clever idea... what a great effect! I like the way you cut around the outside too, the extra dimension is wonderful. You sure put a lot of work into creating this fabulous card. Well done!
Cheers,
Beccy

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Tare mult îmi plac felicitările tale! Deci despre asta ai scris la mine! Abia acum m-am deșteptat asupra mărimii, când ai scris am citit A5 dar am înțeles A3, și mă întrebam cum o trimiți prin poștă 🤣🤣🤣🤣. Dau vina pe oboseală.
Îmi place cromatica, și ai cusut, wow! In primul rând mi se pare mai greu să coși pe hârtie decât pe material pentru că nu poți corecta dacă ai împuns greșit.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro thank you! I am happy you like it! :)
I normally do paper envelopes, but for this size I don't have anything that would work. So this was the best way to protect it, now.
I don't worry about the environment in this particular case, because it goes to someone who is as thoughtfull as I am about nature 🙏🏻🤗. So at least from this point of view we are safe.
Hugs :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti place! Si mie mi-a placut dupa ce s-a uscat ca... nu a produs daune :D.
Imbratisari cu mult drag si pupici !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Beccy thank you!! :) I am happy that you like it!
I find it a little hard to cut, sometimes, really close and I was expecting more glitter, but in the end I am happy it turned out this way.
Hugs !! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso :D Sper sa iti placa tare mult - o voi trimite intr-o cutie. Hihi.
Si la mine actioneaza obosoeala fix la fel si in ultima vreme.. ohoho.
Imi place tare mult sa cos pe hartie, doar ca asta e hartie de copiator.. asa ca e fix cum ai spus. Daca se perforeaza gresit si se taie.. aia e.. 😂😅. Nu am mai avut insa din cea mai grosuta deloc. Chiar va trebui sa caut - inainte erau blocurile de desen dar acum si alea au hartie subtire 😅
Pupici cu drag :)

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Nu esti singura care nu are poze cu materia prima! Suntem impreuna in asta!:)))) Felicitarea ta este foarte foarte frumoasa si reusita. Imi place foarte mult! Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă uneori chiar uit sa fac.. dar acum facusem.. e ceva ciudat cu telefonul acela.. vad poza stii ca apare in stanga jos cand e facuta si apoi cand intru in galerie constat ca nu s-a salvat. Deobicei ma asigur ca sunt acolo, dar nu am timp mereu si uneori ma trezesc fix asa. Asta e :))).
Ma bucur mult ca iti place!1 iti multumesc. pup!!!

Trimiteți un comentariu