joi, 18 aprilie 2024

Nori de Buna Vestire. (Reflexii in Oglinda 60)


Buna!
Pe 25 martie, de Buna Vestire, am avut parte de un spectacol aparte oferit de... cer. La un moment dat, privind spre geam, mi s-a parut ca se intampla ceva... deosebit. Privind mai atent, am vazut cum norii se derulau cu o iuteala neobisnuita. 

Am pus mana pe telefon incercand sa prind cateva cadre - intentionam sa filmez, dar pana la urma am facut poze:



Initial voiam sa fac fotografii doar dintr-un anumit unghi, tocmai pentru a arata cat de repede se miscau norii (de aceea primele doua poze sunt facute cam in aceeasi directie). Dar, privind la ce a iesit, mi s-a parut fascinant. Si am pornit la „vanatoare de reflexii”, special pentru rubrica noastra! 
Poza de mai jos, aproape ca am facut-o cu ochii inchisi. Batea si soarele fix in geam - dar ce de raze si reflexii:


Povesti pufoase fara „blocuri”, obtinute cu ceva truda, ca sa zic asa, dar care sper sa va placa si voua - parca am pluti printre nori:



Dar ce se facem, se mai baga si cate unul din blocurile de vis a vis in seama, sau, in urmatoarea poza de dupa cea de mai jos... plasa menita sa tina insectele la distanta:



Unde mai pui ca un mic incident in stanga jos cum ne uitam la poza urmatoare, mi-a dat idei si am tot fatait telefonul sa obtin si reflexia lui cat mai... „intreaga”:



Pe seara mi-am reamintit de jocul cu reflexii. Am vazut niste profile dragute pe cerul la apus intre blocuri si le-am fotografiat:


Apoi am mai facut doua fotografii. Una privind in dreapta fata de imaginea de mai sus si ultima privind in stanga, unde inca parea zi si in care puteti admira o colectie de „antenute„ dintre care doua fix la nivelul nostru,, plus o traversare de bulevard 😂 - vorba aia, ar trebui sa mearga netul snur:



Si, la final, iata despre ce e vorba in poza zilei? O reflexie foarte interesanta.. dar totusi despre ce o fi vorba? Hmmm! Ce credeti ca ar putea fi? 


Ei bine.. va spun, cum sa nu. E reflexia luminii de la baie, in recipientul cu solutie lichida de spalat pe maini (care e de fapt solutia pentru biberoane, fara parfum / miros si foarte blanda cu manutele). Si in poza zilei Risu sta frumusel la laptop privind spre imagine si facand cu mana manutei de pe ecran.. :))))).

Gata acum stiti tot! :)

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Îmi plac tare mult ilustrațiile povestilor cu nori! 😍 Și reflexiile strălucitoare au farmec!

Cu chiu, cu vai, cu aoleu reușesc să scriu comentarii pe tableta - am butonat aiuristic pt a reuși și constat că am făcut o boacănă legata de propriul blog, dar vad cu alta ocazie daca sau cum poate fi remediata!
Deocamdată mă bucur că pot scrie mesaje pe blogurile prietene! 😊
Zi cu spor îți doresc! 😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

A fost un soare orbitor printre nori!
Și reflexia în soluția de spălat nu aș fi ghicit ce este!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ce surpriza minunataaaaaaa! ma foarte bucur ca ai reusit sa intri si sa si comentezi. M-au purtat noroc acesti nori.

Tin pumnii cu blogul (eu ma descurc foarte greu de pe telefon.. am avut candva o tableta dar faceam cu ea doar poze.. haha). sa fie bine.

Si eu ma bucur mult mult
Puup

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Hehe - solutia aia e fermecatoare :)))).
Foarte interesant era cu norii aceia care se derulau ametitor si soarele orbitor!
Pupici :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce imagini frumoase cu nori! Sunt atatea personaje prin ele... Ar fi interesant de desenat!
Ultima poza este chiar interesanta. Are culori inedite.
Pupici si weekend placut, draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana sa stii! Mi s-au parut fantastic de frumosi norii atunci. De poveste.
Da... reflexii in solutia de spalat biberoane :)).
Pupici cu drag!!!

Trimiteți un comentariu