luni, 8 aprilie 2024

Belissa Vineri, Venus.(PV SP 6/13)

Buna!

Asa cum v-am obisnuit, luni ne intalnim cu proiectele realizate pentru Provocari Verzi. Astazi este randul urmatoarei teme: #06 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura V. Va vine sa credeti? Am ajuns deja la proiectul cu numarul 5. Mai sunt doua!!

Pentru Vineri - Venus, colega Razei de Soare a fost micuta Belissa! V-o mai amintiti? E chiar papusica din tablou. Iata pentru inceput, fotografiile de la sesiunea foto realizata pentru Provocarile Verzi:



Si acum, la treaba. Mai intai, rasfoim putin brosura cu planete si ne oprim la Venus. Venus, sora „geamana„ a Pamantului, a doua planeta de la soare. Macar aici am nimerit culoarea: portocaliu (oricum pe ea o alegeam, stiti voi, referinta suprema:  Sailor Moon,  haha).


Am adunat ghemuri si ghemulete, sosete, margele si paiete, evident - cerculetul ce urmeaza a fi reciclat si biluta de polistiren.
Am inceput cu.... accesoriul pentru par. Nu stiu cat de bine se observa in poza, dar am avut 3 paiete mai micute, simple, portocalii si 4 mai mari, care aveau un fel de efect holografic. Dupa ce am pus margeluta in centru, si cele mai mici aveau oglindiri :)).
Kouki evident era si el prezent la datorie! :)


Tot gandindu-ma cum sa rezolva problema recent aparuta cu planetele... am realizat ca nu am portocaliu (banda washi... si cum stateam eu asa si ma gandeam ce sa fac, ce sa fac... imi pica ochii pe firul de mai jos... si asa apare planeta Venus:


Pentru maner am folosit ideea de data trecuta si am creat din agrafa de hartie un 1. De bucurie am trecut rapid si am facut sosete (dintr-o soseta, haha) si pantofiori crosetati. Si pentru ca nu am reusit sa fac mai mult de atat, am zis ca Bellissa va poza cu planeta asezata cu manerul in jos:


Cautand o solutie si pentru sedinta foto, am incercat varianta urmatoare: pe cartonul pentru puzzle-uri de 500 de piese am prins cu agrafe 4 coli imprimate dintr-un set pe care l-am si fotografiat (ce e ciudat e ca imi lipsesc doua foi si clar nu le-am folosit la proiecte pentru ca au imprimeu fata verso  - ma intreb de ce oare lipsesc. )


Intre timp i-am terminat si costumatia: o rochita crosetata din acelasi fir ca si planeta in partea de sus si unul pufosel in jos. Accesorizata cu doua margelute mari si doua mai mici:



Acum e timpul sa vedem cum functioneaza noul nostru panou pentru fotografii (improvizatie de moment). Pentru inceput, pozele alaturi de Raza de Soare, pentru Provocari Verzi. Mereu pusa pe sotii, de data aceasta a stat destul de cumintica:



A urmat Risu si poza zilei (sau a noptii, sau a diminetii foarte devreme.. hahaha). Raza le-a ajutat de pe margine (aha.. deci de aia statuse ea asa cuminte, avea un as in maneca):



Si... a venit si momentul adevarului. Inainte insa, o precizare, desi poate ar fi trebuit sa va intreb la final, fara sa va atrag atentia... hmm ...  ia sa vedem daca ati observat, sau nu. Fara precizare inainte, deci, iata poza de grup:



Si? ati vazut ceva schimbari? :D Daca nu... va spun eu: am refacut planetele :)))))))). Am pastrat si variantele originale - poate voi reusi cumva sa le ... salvez. Daca nu vor trece pe reciclare la un moment dat. Din fericire, mai aveam inca 4 suporturi in plus. Doar una imi lipsea, pentru ultima din cele 7 - Soarele, dar pentru ea voi folosi o biluta putintel mai mare, nu cu mult, ce e drept - cred ca nu se va vedea diferenta prea tare, dar nu mai avem mult de asteptat pana atunci.

Cum vi se par? Mie imi plac tare mult si ma bucur asa de tare  ca am gasit culori potrivite pentru toate!! yuppy!! La Luna nu am avut argintiu, ci un galben foarte pal (exact ca luna)  si pentru agrafa am folosit una obisnuita, argintie, pe care mi-au donat-o ai mei (e tot 3R).

In cele din urma, va invit si pe voi sa va alaturati daca nu ati facut-o acestei provocari, urmand link-ul de mai jos:

#06 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura V

Va reamintesc ca temele pot fi realizate pana la sfarsitul lui mai, dar , daca vreti sa aveti intrarea in concurs dublata, atunci exista un tabel valabil o saptamana.

Ja ne!

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte dragute! Papusicac asta mica si blonduta este o scumpete! Cu zambetul acela este imposibil sa nu o indragesti din prima privire!
Wow ce mult imi place costumatia ei oranj!
Imi place fotografia de final... Adevarat Modeshow!
Planetele... Daaaa....
Azi e eclipsa totala de soare, sunt curioasa ce vom afla deseara la stiri!
Pupici si imbratisari 🤗😘💞

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti place. Asa mi-am zis si eu cand am vazut-o - are un zambet molipsitor (si avem nevoie de zambete la greu in viata noastra:) , chiar si .. de papusi).

Si eu m-am bucurat de faptul ca am gasit o cale sa le pot pune pe toate in cadru. Mai sunt inca doua :).

Azi este? Chiar.. sa vad si eu unde se vede.. ce si cum!
Pup cu drag !!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Chiar este adorabilă micuța, și din nou podoaba pentru cap mi se pare deosebită. Ar trebui să faci și în mărime naturală! Iar fotografia de final pare dintr-o revistă de modă.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso :D ma bucur mult ca iti place! Mi-ar placea si una satena - doar ca le trimit aleator. S vedem.. poate imi voi mai incerca vreodata norocul.. sau poate iau una mobila cand or fi reduceri. daca gasesc.

Ma bucur ca iti place si accesoriul de par. La toate le-am facut si mai am 2. :D
Chiar... banderole.. :D Poate gasesc niste suporturi la un pret convenabil.. mi-ar placea sa incerc sa fac cateva :D (am vazut eu unele la Disney fabuloase ... si ca pret la fel de fabuloase, undeva la 160una,,, redusa.. hahaha)
Pup

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Planetele sunt tare drăguțe! Eu am ratat provocările, nu am mai reușit să tin pasul :(....poate până la finalul anului reusesc ceva. Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bcuur mult ca iti plac :*. Ele sunt pana la sfarsitul lui Mai si apoi intra la ati pierdut o provocare, in cazul in care vrei sa faci o tema din aceastea :).
Sper sa reusesc sa le fac pe cele ramase in timp util. 🤞🏻🙏🏻🤗

Trimiteți un comentariu