sâmbătă, 20 aprilie 2024

Colectia de Vestute. (Premii PV).


Buna!

Daca duminica trecuta am deschis „raftul cu amintiri” la capitolul rochite - Colectia de rochite. (Premii PV), azi vreau sa va arat vestutele. Pana la urma, pot fi inca, oarecum, de  sezon -  mai ales in duminetile, sau serile, mai racoroase/

In acest sens, am convocat-o la poza zilei pe aceasta papusica cu pieptanatura afro, care a fost modelul meu anul trecut, pe  cand lucram vestutele. Este o papusa din seria de joaca, dar mie mi-a placut mulajul si mi s-au parut interesante si incaltarile, asa ca am salvat-o de la plictiseala!

Dar sa revin la oile vestele noastre!😅 Acestea au completat vestimentatia papusii, acolo unde aceasta a venit si cu rochita ei. Prima vesta a fost premiu pentru Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul Intai : Iunie - A venit vacanta?





Desi par la fel si vestutele au variatii in realizarea modelului. Imi place sa modific mereu cate ceva, sa le fac..unicat. Vestutele au si margelute atasate snurului cu care se pot inchide la gat. 
Cea de a doua a fost creata ca parte a premiului pentru #13 Salvam Papusi // Save the Dolls: Copacii fermecati ai lui Lorax.






Cea de-a treaia vestuta, si ultima, a fost realizata pentru premiul de la Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul al treilea : August - O poveste intr-o cutie ( de pantofi )! La aceasta nu am mai facut gulerul (care variaza la primele doua), 



Din seria aceasta mai am de povestit despre botosei... dar nu stiu daca o voi face acum, sau ii las pentru la toamna :))).

Pe maine!

4 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Frumoase vestutele, poți să ne povestești acum și despre botoșei, e așa de frig afară că ne mai încălzim privindu-i!

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

It's hard to put into words how much I loved these handmade waistcoats, I love miniatures and I'm really fascinated by them! Your creations are beautiful, congratulations!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso numai bine ca nu stiu pe unde i-am pus pe ai nostri (am o pereche) asa ca probabil vor fi amanati o vreme :)))).
Dar vestuta am si eu pe mine. E numai buna langa una bucata catelus caldut si pufos.
Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro thank you. I am really happy you like them. I love making all kind of projects like these ones.
HUgs :*

Trimiteți un comentariu