joi, 11 aprilie 2024

Privind cerul si... o urma interesanta.(Reflexii in Oglinda 59)


Buna!

Pe langa cerul incredibil (portocaliu.) despre care am povestit data trecuta, mai aveam salvat un episod interesant - chiar mai vechi, din 9 februarie. Atunci mi-a atras atentia altceva: o urma de la avion nu alba, ci inchisa la culoare. Aproape ca nu se zareste in poze!

De exemplu, in imaginea de mai jos se afla in coltul din stanga, incepand de undeva de deasupra la m-ul de la copilarim, spre centru. 


Mai jos se zareste ceva mai bine - intre primele doua blocuri, undeva deasupra antenelor. Cu siguranta era un avion si probabil se vedea asa din cauza soarelui. Desi e prima data cand vad urme de avion inchise la culoare, in locul celor albe obisnuite...


Urmatoarele doua poze sunt si mai interesante: in prima nu se vede, in a doua da.. :)))) Tot asa estompat, dar totusi. La inceput am crezut ca am facut eu poza prea sus, dar nu - copilarim vine fix peste un nor care se vede foarte clar in poza cealalta si in dreptul caruia se vede linia..



Aproape ca ma lasasem batuta - chiar nu stiam cum sa fac sa se vada mai clar „dunga” -  pentru ca pe langa spectacolul norilor, mi se parea ea interesanta in sine. Atunci am reusit poza de mai jos:


Ei bine.. cam atat despre dunga inchisa de culoare lasata in urma de un avion. Mai jos este imaginea de pe laptopul meu - cel putina una dintre ele. Mi se pare draguta si m-am folosit de ea pentru a crea poza zilei. Dar am zis sa v-o arat intreaga, tocmai pentru reflexiile din ea:


Cine o mai are pe desktop? :) 


📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!  

8 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

De la ultima reinstalare nu mai am imagini pe desktop.
Am reusit sa vad dara cenusie, sigur este de la lumina. E greu de distins din cauza norilor.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Pe viu era extrem de curioasa treaba.. Cum apareau acele dare cenusii :)))). In rest erau avioane care lasau dare normale. Si eu am zis ca e de la lumina :D.
Oh... eu imi puneam singura imaginea in mod obosnuit. Si avem un program simpatic care imi tot alegea diverse dintr-un folder special pentru screensaver. dar asta la versiunile anterioare.
La asta imi tot pune aceleasi imagini (cred ca incep sa ma plictisesc de ele...va trebui sa vad din setari daca nu poate sa mi le mai schimbe totusi :))))
Pup

Rajani Rehana spunea... [Raspunde]

Beautiful blog

CARMEN spunea... [Raspunde]

Este poate... "ochiul" cerului 😊 tocmai a clipit cand ai facut tu fotografia 😍
Si mie imi place sa privesc cerul, indiferent de vreme, descopar mereu ceva interesant. Celai placut este cand e cer senin si se vad doar spume de norisori rasleti. Atunci, fiecare norisor seamana cu ceva, imaginatia mea e bogata! 😂
Te pup. Un start bun in weekend 😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cand citeam comentariul am avut senzatia ca vad un ochi in partea din dreapta a primelor fotografii :))). Apoi mi-am amintit de un film The Day after Tomorrow... si mi-a trecut. Parca ma si bucur ca e party in noapta asta si se aude muzica :))))). Cand ma gandesc la filmul acela.

Lasand asta.. ai dreptate - e minunat cand e cerul senin si sunt norisori albi rasleti :D.
Pupici cu drag! Un weekend odihnitor si plin de bucurie :*

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

De cand am trecut la windows 11, nu mai am imagini, cat despre dungile lasate de avioane...am surprins si eu din avion un singur avion care lasa o dara alba, desi au fost trei, dar cand esti aproape de ele dispar repede, nu esta cum le vezi de jos.
Cand imi mai revin dupa perioada asta mai greuta prin care am trecut poate le voi posta la miercurea fara cuvinte.
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă imi tot fac si mie oferta gratuita sa trec la win 11.. dar rezist stoic :))). Nu stiu ce vor de la mine :)))). Glumesc.

Cred ca a fost foarte interesant sa le vezi din avion. imi pot doar imagina...insa.
Iti doresc sa iti fie bine :*!!! Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rajani Rehana Thank you :)!!!

Trimiteți un comentariu