vineri, 19 aprilie 2024

Bucurii de la Danutza si Uzzi.


A inceput de ieri cred Simfonia.. sau poate de azi? Cred  totusi ca de ieri. Astept si eu niste poze (cand va putea Tati sa „mearga pe teren”. Preferabil in afara momentelor aglomerate.
Pana atunci... in sfarsit ajung sa impart cu voi o dubla bucurie (pentru mine si Kouki) de la Danutza si Uzzi. Calatorim asadar in timp, in martie - poze am facut inca de cand a sosit bucuria:




Kouki chiar s-a micutit cateva kilograme de la acel tratament (ineficient intre noi fie vorba, daca trecem cu vederea ca a ramas cam fara par si a si slabit de la el... dar nu mai zic nimic despre acest subiect suparator). Totusi .. nici lui nu i se inchide perfect hainuta (care e insa superba) pe spate - nu-i nimic, fiind un cadou de suflet, de la Uzzi, caruia ii multumim tare mult, ne vom ocupa noi sa o mai modificam doar putin :D.


De fapt, nu este un spatiu chiar atat de mare cum pare in poza de mai jos, doar ca nu am reusit eu nicicum sa il prind altfel in poza :))))))). Kouki multumeste mult si pentru martisorul adorabil cu catelus (pe care il puteti vedea mai bine daca veti ramane cu noi, pana la sfarsitul articolului:D).


Pentru ca primele poze facute atunci cand a ajuns pachetelul nu sunt cele mai ... potrivite pentru a pune in valoare bucuriile, am decis impreuna cu Risu sa le adunam pentru o noua sedinta foto:


Vederea este minunata! Tare mult mi-a placut - a fost ca si cum m-as fi plimbat si eu putin prin Roma. Multumesc tare mult, draga mea! In plus, micutul con! Ma intreb daca si el e de acolo.. am o memorie de elefant... :))).


In cazul in care credeati ca Risu viseeaza la o plimbare in Roma... mai ganditi-va un pic. Ea de fapt priveste fix  care sculul acela intr-o culoare absolut superba care este FIX in nuanta in care avea Buni o bluzita pe care o purta cand eram eu mica, asortata cu un sarafan. Nu mi-a venit sa cred. Poate sa se uite ea mult si bine... :))). E al meu! 😅


Trandafiraul martisor este realizat de catre HandMade Adelina, din cate am inteles de la Danutza. Si e tare frumos. Asa fire placute la atingere si niste nuante superbe. Am lucrat si eu candva niste modele de trandafiri - nu stiu daca chiar la fel, dar din bumbac de Talmaciu. Arata cu totul altfel. Culmea este ca am senzatia ca e fix o nuante de portocaliu :D. 
Ia.. chiar, sa caut. O secunda 😅..... Gata, l-am gasit: Trandafirul tomnatic.


Le multumim mult Dănuței  si lui Uzzi pentru surpriza minunata!! Stiu ca a trecut cam mult timp de atunci, initial voiam sa dublez intr-o zi din martie si sa adaug articolul (vezi mai sus colajul) dar... se mai intampla ca viata sa vrea altfel. Ma bucur ca am reusit acum sa impart cu voi bucuriile. Si, asa cum spuneam mai sus - iata si catelusul nostru martisor:

M-am gandit si la un citat potrivit pentru astazi... chiar nu stiu daca l-am mai pomenit, nu conteaza, oricum mi se pare perfect:

„Bucuria este mai mare atunci cand o imparti cu ceilalti.”

Chiar cred ca... asa este. 🤗🙏🏻

📚📚

Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”


Pe curand!

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ne-am sincronizat! Mi-a placut sa vad bucuriile trimise de Mihaela. Sunt foarte frumoase si inspirate! Nu stiu daca in viata asta o sa vad acele locuri, asa ca mereu ma bucur si eu sa vad imaginile. Chiar si luna pe acele meleaguri...
Pupici si un weekend placut, draga Rux.❤

MNiko spunea... [Raspunde]

Zici că te-ai vorbit cu Suzana să postati oarecum in același timp. Tot bucuriile de la Mihaela/Danuța le-am văzut si la ea, pe lângă reflexii. Minunate toate lucrurile pregătite cu atâta atenție de prietena noastră. Să vă bucurați sănatoși de ele.

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Cu plăcere! Mă bucur tare mult că îți plac, că vă plac! Ața eu o cumpăr din second hand, este foarte ieftină! Uneori găsesc mai multe sculuri de aceeași culoare, uneori doar câte unul! Conul este din Italia! Pupici! Weekend plăcut!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Citatul este cât se poate de adevărat! Și așa v-ați făcut voi două o bucurie una alteia, cu aceste lucrușoare frumoase! Și nu în ultimul rând bucuria lui Kouki, care va avea o hăinuță nouă.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si eu calatoresc foarte mult prin intermediul vostru, prin pozele facute de ai mei si pe google earth cateodata :D.
Asa este :d Chiar sincron :)))
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko fix asta am zis si eu cand am vizitat blogul ei - nici sa ne fi vorbit si nu ne potriveam :)))).
Iti multumesc mult :).
Pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă deci din Italia e.. bun bun - am sa incerc sa vad daca mai scot de o conversatie :)))).
Ce tare! Nu stiam ca aduc si asa ceva - in general cele de care stiam eu erau pline de haine si nu te puteai apropia de usa ca daca nu dadeau cu niste substante (odata o tipa se vedea pe geam si era toata rosie pe maini de la spray-urile alea :)). Mai era insa unul intr-un timp cu mobilier - chiar imi placea s ama uit prin vitrina :)).
Iti multumim mult. pupici cu drag :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso asa-i? chiar este !!
:D
Koukisorul meu mic... of cand o sa scape de chestia asta ca il supara cea mai fericita voi fi. Chiar nu inteleg ce a putut sa o cauzeze pentru ca este super ingrijit... Banuiesc insa din ce in ce mai mult ca e ceva in subsol. De o saptamana iar miroase a umed si nu numai si iar are si el o stare mai.. ihhh.

Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu