joi, 25 aprilie 2024

O felicitare cu reflexii minunate. (Reflexii in Oglinda 61)

Buna!

Am amanat sa va povestesc despre felicitarea calatoare / tablou pe are am primit-o de la Suzana, in martie. Am amanat  pentru ca ma gandeam ca as putea sa fac cateva poze dragute cu stralucirile din ea, odata ce voi finaliza proiectul Soarelui (Risu Duminica, Soare.(PV SP 8/13)). 

Odata ce a fost gata... cum ieri Risu a reimbracat la MFC costumatia de zana, am lasat-o pentru inca o zi in pielea personajului, pentru a pregatiri azi sclipiri. Evident ca nu putea lipsi din peisaj Raza de Soare, gazda Felicitari Calatoare XVII - ”Vine, vine, Primavara!”:





Evident ca trebuia eu sa pun din nou felicitarea in alta pozitie decat fusese ea gandita ( Floare de colt - Suzana (2): Provocari Verzi (17) Felicitari calatoare XVII Vine, vine primavara! cum altfel? Doar ca eram foarte entuziasmata de o descoperire interesanta! Pe hartia cu mesaj erau un fluturas, o inima si o floare galbena... se pare ca nu am amanat eu degeaba sesiunea acesta foto...😅.



Cat de interesant se leaga lucrurile! Acum.. treceti si voi cu vederea ca am asezat tabloul invers si sper sa va placa jocul reflexiilor surprins in el. Multumesc inca o data Suzanei pentru cat de frumos mi-a vestit Primavara :)! 

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Draguta felicitarea creata de Suzana. Ma bucur pentru voi ❤️
Pupici si imbratisari 😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN e minunata da :D. Felicitari Calatoare era o ribrica speciala pe Provocari Verzi - o creasem exact ca sa mai facem felicitari sa calatoreasca 💗💗

Pupici ciu draaaag mbratisari si de la noi :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Abia acum imi revad calatoarea si parca la tine arata altfel... Si da, uneori evenimentele se leaga si este fascinant sa constatam asta.
Pupici si noapte buna, draga Rux! Un weekend minunat, cu o Sarbatoare de Florii minunata!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana arata ...pentru ca e pusa invers :))). Atat de entuziasmata am fost ca prind reflexii si de descoperiri incat nici nu am bagat de seama decat apoi :)))).
Eu am vrut sa o strecor la reflexii de la inceput si mereu intervenea cate ceva si amanam.. uite-asa a aparut mai tarziu - dar poate ca acesta a fost momentul ei...
Pup cu drag!!

Trimiteți un comentariu