sâmbătă, 6 aprilie 2024

Baby Narcisa Amigurumi si surioara sa. (Bucuria de aprilie - premiu PV)


Buna!
Astazi avem intalnire cu doua bebeluse narcise. Pentru bucria de luna aprilie, am ales din cartea amigurumi, sa o crosetez pe Diane.

Am avut parte de peripetii? Am avut. Dar a fost si placut! :). La inceput ma gandisem sa folosesc firul de acril pentru palarioara. Imi place galbenul acesta (desi are tendinta de a se  agata nesuferit de croseta). Ceea ce am si facut, pentru prototip - adica narcisa care ramane in colectia mea.


M-am distrat putin proband clopotelul galbui pe capusorul lui Rukkusu. Asa cum se poate observa din poza de mai sus, dar si din cea de mai jos, lucrul la prototip s-a intamplat candva luna trecuta. Fiind lucrat in mai multe etape, era cat pe ce sa o incurc cu ... clopotelul - firul de acril este ceva mai subtire si, pe langa faptul  ca se lucreaza destul de greu, aproape ca nu incapea pe capusorul bebelusei.. Oooops. Din fericire, a fost la limita asa ca ne-am putut bucura de o noua prietena in gasca vesela (si da, am si o albastrica  - dar despre ea, alta data!).


A doua zi, cand a fost gata, m-am prezentat cu catel, cu ren, cu veverit(E - daca o sa o numaram si pe Risu) la Buni si Panda (prietenul ei mic si plusat) ca sa ii prezentam pe Baby Diana Narcisa.


Deruland filmul, iata-ne si in aprilie, cand prototipului i s-a alaturat o surioara, premiu pentru Provocarile verzi (unul dintre cele trei care se vor acorda la sfarsitul primaverii :D).


De data aceasta am lucrat cursiv, nu am mai incurcat ochii (a mea e cam ochioasa - poate o strange floricica de pe cap.. haha.... glumesc, desigur) si am folosit tot bumbacel si pentru floricica.

Risu si Raza  au profitat sa ma traga de maneca sa aleg un fundal  verzuliu, au adus „iarba amigurumi” si s-au grabit sa faca ele o punguta origami ....😅:



Risu a zis ca vrea sa faca intai o poza cu bebelusa noastra si apoi una cu bebelusa bucurie premiu. Iata-le:



Si gata, deja ne pregatim pentru calatoria ce urmeaza (hahahahaha) si speram sa va placa poza de final si sa va binedispuna si pe voi:


Pe curand :)!

2 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
Your narcissus are so cute! What beautiful photos, so cute! You have a vivid imagination for this kind of challenge! I wish you a happy weekend!!! Kisses and hugs!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro Thank you! I have decided to make baby amigurumi flowers as gifts to bring joy for the green challenges.
I am glad you like them
Thank you!!

Trimiteți un comentariu