sâmbătă, 27 aprilie 2024

Pregatiri pentru Simfonia Lalelelor.


Buna!
Saptamana trecuta a fost in Pitesti Simfonia Lalelelor. V-am mai povestit eu - cand eram mica, se organizau adevarate povesti. Apoi, cam dupa jumatatea anilor 2000, a devenit un targ atat de comercial, incat ajunsesem sa il evit. Cel putin dupa 2009... era mare prilej de gratare si alte chestiuni chiar deranjante... :))).
Intre timp se pare ca au mutat evenimentul undeva in Lunca Argesului. Iar saptamana trecuta a picat caumva fix cand s-a schimbat vremea. Dar! Inainte sa inceapa Simfonia, pe 14 aprilie, Tati mi-a facut cateva poze cu florile plantate pentru eveniment, care deja inflorisera, pentru ca fusese foarte cald. Asa ca, sa ne bucuram impreuna:














Sper ca v-au placut si voua florile. Nu stiu daca pentru eveniment s-au facut care cu flori, sau aranjamente speciale (posibil), dar stiu ca in program au cantat Zdob si Zdub (si aici cred ca a fost un moment deosebit - imi plac). 

Risu a zis sa fie si ea in tema si a apelat cu incredere la cutia cu recuzita, de unde a extras una bucata lalea supradimensionata, de care insa ea pare a fi foarte multumita:


Maine sunt Floriile. Si peste cateva zile, gata si aprilie. Timpul fuge parca zboara, ca o albinuta, din floare in floare!

Pe curand :)!

10 comments :

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Mulțumesc din suflet pentru aceste fotografii. Mi-am dorit să ajung la Pitești, însă nu am reușit pentru că am fost la Iași, astfel că, privind fotografiile simt că am fost și eu acolo.❤️❤️
Îți doresc o zi frumoasa.

Zuzu spunea... [Raspunde]

Ce parculet frumos!

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
What beautiful photos of this garden with tulips of all colours, here there are no gardens with tulips because our weather is warmer, I have some in my garden but they don't grow because it's not cold enough! But the most beautiful tulip is the one on your beautiful doll!
Have a nice weekend! Hugs!

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra ma bucur tare mult atunci. Nu sunt chiar de la Simfonie, dar foarte diferit nu a fost. :)
Nu am mai fost de foarte mult timp la Simfonie - cred ca de acum... ooops. Vai de mine cred ca sunt vreo 18 ani ? Cam asa.
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zuzu Lunca Argesului se numeste - eu am vazut-o doar din masina odata in trecere :). Au amenajat acest parc intr-o padurice de pe malul Argesului, cum intri in Pitesti din directia Brasov, pe dreapta.
Dar din cate am vazut din poze, cand nu este aglomerat, este chiar dragut.
:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro the town I love in, Pitesti, is also known as the Town Of Tulips.
It has this nicknam because of a Festival. It is the Festivals of tulpis, which, in the begining was really artistic :).
But you have oranges... natural oranges...💗, Right :)?

I am glad you like the little handmade tulip.
Hugs :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

Este sezonul lor, al Lalelelor.
Frumos ca exista acest festival, chiar daca a devenit "comercial"...
Laleaua creata de tine este foarte reusita.
O Duminica a Floriilor binecuvântata!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce frumos este! Așa este și în parcul Romanescu, au plantat anul trecut, în toamnă, peste 10.000 de lalele, iar în primăvara asta ne-au încântat privirile.... Aveam si eu pentru azi rogramata o plimbare prin parc, dar aman pentru altă zi. Te pup, Rux

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da - ma bucur ca totusi a ramas. E oarecum mai echilibrat ca la un moment dat, din cate am inteles - inainte se facea peste drum de mine, asa ca vedeam de pe geam ce si cum. Acum a migrat in Lunga.. :))).
Ma bucur ca iti place joaca mea :*
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă oh.. abia astept sa ne plimbi un pic si pe noi virtual prin parc, atunci cand se va putea! :P.
Lunca Argesului e destul de recent, ca loc de promenada.. parc, ca e mai mult padurice de fapt. Dar avem si noi parcuri mai vechi si chiar mi-ar fi dor sa le revad. dar cu excesul de poluare si parfumeala din zilele noastre, nici in casa nu scap :)))). ieri noapte am deschis gemuletul la bucatarie sa fac pizza .. si la ora aia tarzie, daca nu s-a umplut toata bucataria de parfum la un moment dat ca nu am stiut cum sail inchid mai repede... ce e prea mult strica... Si e mult prea mult si nenecesar.
Si uite-asa... nu ajung eu sa ma bucur de natura care mai e prin zona decat prin poze :))). Dar e bine si asa, decat deloc.
Pupici :*

Trimiteți un comentariu