luni, 15 ianuarie 2024

Coperta si decoratiuni - pentru jurnalul Provocarilor Verzi. (2/4)


Si uite-asa, ajungem la a doua subtema propusa pentru Mesager in Misiune: O noua aventura - capitolul 01 ”Jurnal de bord”. Uite-asa cum? Pe aripile timpului :))). Stiti cum fac aripile timpului? deobicei tic tac sau tic toc... poate fac si Tiktok ca e la moda.. numai eu sunt demodata :))).

Pe domnul jurnal il stiti deja -  Jurnal de Provocari Verzi (1/4).  Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ii aplic putin blush. Scuze.. adica sa ii aplic putina culoare verde neon pe marginile paginilor. M-am felicitat de cat de drept am putut taia, cu aceasta fericita ocazie. probabil ca si ghilotina mea defecta ar fi reusit performante mai bune... 


In sfarsit am reusit sa pun la treaba minunatul ambalaj in care am primit surpriza de Craciun de la Danutza. Imi place asa de mult grafica si culoarea aleasa pentru aceasta coala de impachetat!


Am incercat pe cat posibil sa aleg partea cea mai putin afectata de scoci - dar tot am doua amplasate strategic atat in fata cat si in spate. Asa ca am plusat si eu cu scoci pe interior, acolo unde intra in buzunar jurnalul. 
Da, coperta este detasabila:


Nu am vrut sa decorez prea mult - am mers pe ideea de verde pe laturile colilor si pe ceva pe prima pagina, care nu este liniata. Am ffolosit o jumatate de imagine dintr-un defect de printare - mie mi s-a parut ca are potential - de parca un Mic rudolf se uita pe fereastra in Atelierul mosului Craciun. Am folosit culori neon, culori oastel si pix gel cu glitter. in plus, am mai inaungurat o banda subtire washi cu sclipici (care nuuuu are miros  - motiv pentru care am facut o gaura in buget si mi-am mai luat cateva modele.. 😅 - cadou de An Nou). Si catev bucatele din coala pe care am folosit-o saptamana trecuta la Felicitarile mele... din bucatele. - mai  am cateva bucatele ...si o idee. 

Ia stati...... va las cu Rukkusu si merg sa fac si proiectul pentru maine - sa nu pierd ideea:


Ceva mai tarziu... aici ar merge un citat - cel cu ce-i in mana, nu-i minciuna. Un mic spoiler va las mai jos in cele doua  poze - una de  grup  si a doua pentru Provocarile Verzi, de agatat in galerie :)))).



Mai multe detalii.. maine!


10 comments :

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

I wonder what language is this? Are you from Catalunya?
Those dolls are so cute!
Sorry I didn't understand anything despite I'm portuguese!
xoxo

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro it Roumanian. :) I think our languages have some similarities in some words and pronounciaton, but in writting they differ quite a lot.
Thank you - I also like Licca Chan and Kurhn dolls.
I was writting about a handmade journal Ițve made for the Green Challenges we are having this year! :)
Hugs!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Să mai zic că arată profesionist? Nu cred că este nevoie. Foarte frumoasă hârtia, cartea mea a fost învelită într-o hârtie cu o textură ciudată, catifelată, de pe care scociul s-a desprins foarte ușor fără să lase urme. Iar modelul hârtiei este bun că fundal foto, seamănă cu cele din spatele podiumurilor.
Foarte bună ideea cu renisorul, nu aș fi știut că este un defect dacă nu ziceai.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso ma bucur ca iti place cum a iesit! Hartia e de la Danuta :D. Cand am primit pachetul de la ea, din iarna, a ales aceasta hartie superba sa impachete in ea darurile.

Mai am jumatate de ren :))).

Mie imi place mult cum ai facut jurnalul de bord - parca e carte de Jules Verne, dupa cum ziceam - a scos acum litera o colectie care este fix in genul acesta realizata.

Pupici!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Fix la hartie in care a fost invelita cartea de la ea ma refeream, e altfel decat a ta, o sa apara cu siguranta ca fundal in cateva poze in viitor.
Nu stiu de colectia de la Litera, trebuie sa ma uit.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordalisoaaaa credeam ca la cea pe care ai folosit-o la coperta. Cartea mea cu adultii a venit in plic :D.
Oh bun atunci - voi vedea la momentul respectiv cum arata :D
Si eu va trebui sa ma mai uit pe Litera - tocmai mi-am amintit ca mi-am luat vol 1 sau 2 din ceva si celalalt in lipseste.
Pup

MNiko spunea... [Raspunde]

Oooo, chiar frumos se completează jurnalul vostru. De coperți am scris la semnul de carte. Încerc să recuperez articolele pe care le-am ratat în ultima săptămână și am luat în ordine inversă cu ele.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :D inca nu m-am gandit ce voi scie efectiv in el - am o idee, dar nu am gasit timp sa lucrez pe ea. E posibil sa scriu in fiecare luna, sau e posibil sa scriu dupa ffiecare capitol. Dar probabil voi scrie cand voi avea timp, candva, anul acesta :))))
Pupici si spor la recuperat!!

Diana spunea... [Raspunde]

Imi place renisorul care priveste, pe furis, in atelierul lui Mos Craciun! 😊 ❤
Arata frumos coperta - am mai scris, stiu, dar am luat articolele la citit in sens invers publicarii. 😊 Macar vezi ceva fulgi de nea, in nocturna.
Pupici 💗 si spor la ce vrei tu!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da - noroc cu coala aceea cu fulgi, zau asa.
Si mie mi-a placut renisorul. De cand am avut foaia imprimata gresit m-am gandit ca as putea sa il asez cumva - doar nu era sa arunc asa ceva :))).
Coperta am facut-o inspirata de una japoneza. Nu seamana cu cele facute in copilarie (cand taiam cotorul, si apoi impatuream laturile.. acum am lipit cumva partea de jos si nu am mai taiat la cotor).
Ma bcur ca iti place.
Puuup!

Trimiteți un comentariu