sâmbătă, 6 ianuarie 2024

Omuletul de zapada.


Candva dupa Craciun si inainte de Anul Nou am creat un Om de zapada amigurumi - dupa care pe fratele lui mai mic, despre care va povestesc azi. Omuletul de zapada l-am facut pentru Mami si Buni - le-a placut tare mult de primul Om (o sa va povestesc poate chiar saptamana viitoare de el.. vom vedea.

Foarte mititel nu este, dar de cum a aparut in peisaj,a creat efecte interesante.... Kouki a stat la poze dupa cum se poate observa:



Omuletul este format din doi bulgarasi de dimensiuni diferite, dar destul de apropiate. Are manute - si trebuie sa recunosc ca ideea a fost a lui Buni. Cand il facusem pe cel mare oscilam daca sa fac multe detalii, fiind pentru un copilas :). Dar si mie mi s-a parut ca ar avea nevoie de manute. Voua nu?


Are doi nasturasi crosetati si un fulat realizat cu tricotinul, plus ciucuri facuti de mine. Caciulita este crosetata - partea crem este facuta cu acelasi fir ca la ciucuri (olefin cred ca se numeste si l-am folosit la paturile facute pentru Ralu recent). Mie mi se pare ca arata foarte dragut - parca as avea blanita. Nasul este crosetat si ochii sunt cusuti.

Risu tocmai primise tinuta cea noua si a zis sa facem o sedinta foto in care ea face magie si apare Omuletul in prim plan :)). In plan secund se vede micul catelus din sarma plusara mov.




Bonus ... o multime de umbre (cred ca daca ar fi fost o rubrica „umbre pe pereti” s-ar fi incadrat perfect, nu? :)
Rukkusu s-a prezentat si ea la apel - doar nu era sa rateze intalnirea cu un nou prieten!


In cele din urma, Omulet a aterizat la Buni pe paturic! A ramas la ea in camera alaturi de ... ingerase si micul lor bradut din sarma plusata! Dar ne intalnim acolo, in fiecare zi :).



Azi l-am invitat pentru poza zilei... Risu si-a luat borcanasul cu agrafe colorate pe post de scaunel... si erau asa dragalasi, incat am facut chiar doua poze:



Cu micutul brad din sarma plusata.. ca doar maine e si Craciunul pe stil vechi. Cine stie.. cu aceasta ocazie, poate mai pun si eu un glob doua in Bradul meu :))) Ca sa nu fie doar trei.

Ja ne!!


9 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Dragalas omuletul, dar mai dragalas e catelusul care se lasa fotografiat - mai mult sau mai putin. 😊 ❤
Fotografiile sunt minunate! Rukkusu e o dragalasa de numa'-numa'! Tare-mi place de ea; parca-i spiridus, asa apare si dispare. 😊
Risu se pricepe sa manuiasca bagheta magica! Numai minuni pe aici!

Duminica frumoasa iti doresc, Rux! Pupici! 💗
Craciun fericit! 😊 ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana dragalasul in sfarsit a adormit (a fost un pic nelinistit.. asa ca in curand ii voi urma si eu exemplul :D)
Ma bucur mult ca iti plac :D
Rukkusu e mereu pe aici (gasca s-a marit si cu Nicole care a tinut sa iasa din cutie.. si se va baga cat de curand si ea prin poze :))) Le iau in fiecare zi cu mine in camera la Buni ca sa animam atmosfera.

Craciun Fericit!
frmuoasa si linisita sa ne fie duminica (poate ca si domnii cu party-urile se vor retrage mai repede .. nu fac cine stie ce galagie doar asa in surdina, cand pui capul pe perna.. parca ai vrea ... liniste :)))

Pupici

CARMEN spunea... [Raspunde]

ce draguuut! ma bucur ca ai facut un om de zapada, acum in toiul iernii! Eu inca nu am reusit! 🤗
Dar am reusit sa ma dau cu saniuta! Ieir am fost cu baietii mei la munte, la zapada aevarata si eu si Leo am facut multe runde cu saniuta Juhuuu!
Se pare ca astazi noapte o sa inceapa sa ninga. Meteorologii spun ca temperatura va scadea brusc 20 de grade! de la 10 plus, la 10minus! Nu as vrea... ca nu imi place sa sofez pe ghetus! Si intuneric! Of, dar nu pot schimba nimic, va fi cum va fi!
Ti-am trimis un email, mai precis un link... Cand am gasit videoclipul m-am gandit direct la tine... Ce fain ar fi sa faci pentru nepoteii tai asemenea tablouri.
Te pup si iti doresc o duminica minunata! 😘 💞 🤗

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce frumos este! Da, ii trebuiau manute, clar! Căciulă și fularul sunt foarte drăguțe.
Imi place și papusica aceea cu părul roșcat. Ești foarte talentata! Felicitări.
O duminică frumoasă să ai. Pupici

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Este superb omul de zăpadă! Iar firul alb (l-am remarcat încă de când l-ai folosit la un gnom) pare ondulat, se așează foarte interesant. Pare blăniță, barbă, zăpadă, se pretează foarte bine pentru obiecte cu volum. Eu am obținut acest efect cu fir deșirat.
Ai muncit ceva la ședința foto, dar a meritat. Domnișoarele astea ale tale au un adevărat portofoliu foto.

MNiko spunea... [Raspunde]

E tare elegantă Risu cu această ținută, parcă e pe podiumul de defilare.
Omulatul de zăpada este tare drăgălas, la fel ca partenerul alb de fotografie ( Kouki). Un pupic pe boticul lui dulce.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko upic aplicat :)))!
Acum ma priveste sa vada daca mai primeste si altceva.. fac branza de fapt astept sa se incalzeasca, petru ca nu am mai pus in oala mica... profit de aceste clipe ca sa ma ocup de partea ce tine de laptop :D

Si mie imi place tinuta.Cred ca mi-ar placea si pentru mine... culmea e ca, daca ma gandesc bine, chiar am avut un set facut de Bunica mea Ligia (fusta si pulover.. culoarea cam ca asta)... :O. Ma intreb daca nu cumva mi-or mai veni... hmmm
:))
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN macar asa, crosetat. Stii de cand tot zic ca fac si pentru noi unul? Am aflat si eun intamplator. de vreo 10 ani.. pe putin :))))). Atunci facusem unul si l-am trimis in dar unei doamne foarte dragute. Il are si acum :D

Vaaaai inseama ca o sa vad poze cu zapada si saniuta????? Mi-e un dor de saniuta mea.. ah ce mult mi-ar placea sa o am acum in sufra sa ma asez pe ea. pur si simplu.
Ca pe o bancuta. Inca mai regret ca m-am lasat convinsa sa o las la ai mei in grija. Cred ca am ramas fara... ca am tot cerut-o si nimic .. :-S

Eu acum am ajuns la comentariu :O. Nu stiu cum de l-am vazut dupa mail :))). Culmea. Ce chestie. Iti multumesc mult!! :*
Si fie ca drumul spre si dinspre servici sa fie lin si placut! :)
Puuupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă :D asa-i? Si sunt manute prietenoase si cu cei mici.
Iti multumesc mult si ma bucur ca iti place si Ingerasa :D
Daca ar fi dupa mine as face multe povesti din acestea crosetate - de fapt am in lucru un proiect ... sper sa reusesc sa il termin in timp util. In ultima vreme am dormit cam putin si focalizez cam greu. :))
Pupici!!

Trimiteți un comentariu