marți, 9 ianuarie 2024

Felicitarile mele... din bucatele. (TC 01/44)



101 de zile alaturi de Risu deja. Bine.. a avut o multime de invitati alaturi de ea Risu si prietenii :))). Daca luni a fost despre provocari verzi, ei  bine martea este dedicata transformarilor creative. Si nu degeaba am pomenit despre ieri... :)) Am sa va rog sa nu va suparati, dar acolo e pozata materia prima pe care o folosesc luna aceasta. Am uitat sau mai bine zis nu am mai apucat sa fac poze separate si azi - dar in prima poza de ieri se poate zari coala de impachetat din care am folosit material pentru azi.


Pentru felicitari am folosit ca baza cartonase pe care le-am facut pentru invitatiile la nunta lui Ralu. Sa vad daca le gasesc...ah da: Invitatii nunta "Printul si Printesa" (ce ordonata eram candva ... perioada asta 2019 toamna pana cand am reluat eu scriseul 2022 toamna e un pic cam haos... nu sunt foarte sigura ca articolele recuperate au fost trecute peste tot unde trebuia.. :))). Am avut cateva cartonase care au ramas (nu mai stiu care a fost problema) - se mai vede imprimata rama pe care o folosisem atunci sa incareze scrisul.
Felicitarile acestea le-am facut strict pentru colectia mea.. am foarte putine felicitari facute de mine care au si ramas la mine, marea majoritate calatorind catre cineva. Si mi-am zis.. de ce nu?
Am salvat o bucata din hartia de impachet care era... total compromisa. La cea de mai sus am creat un fel de mozaic - mi l-am imaginat ca un mesaj codat, care sa aduca... ei bine, bucurie in lume de la Joy to the Wold (pur si simplu imi rasuna in minte piesa pe cand lipeam eu pe acolo bucatelele).


Cea de-a doua felicitare este tot cu magie - am facut ca un fel de bagheta magica jos si ceva care sa sustina acel tablou al bradutului de Craciun. Nu stiu cat se observa decoratiunile micute facute cu pixul cu scipici... stelute, cofetii si cerculete mai mici si mai mari...


M-am bucurat tare  mult ca am putut integra in aceste doua mici proiecte ceva ce cu siguranta ar fi fost destinat cosului de gunoi. Dar mie mi-a placut mult cum straluceste acea hartie.. si am vrut a folosesc cartonasele de la invitatii (de fapt sunt coli de bloc de desen putin mai grosute). 


Sper sa va placa cele doua felicitari (hmm cred ca ar fi mers si la RIO... la cum sclipesc.. hmm tocmai mi-a venit o idee... :))). le voi inscrie la Galeria Transformărilor creative de Ianuarie .

Pe mai tarziu :).

14 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Cred ca orice fel de materiale pot fi folosite in astfel de proiecte. Si felicitari facute de tine vor fi cu siguranta apreciate. Imi place combinatia de culori. Arata elegant.
Felicitari, draga Rux! Toate cele bune la voi! ❤️😘

camdandusler spunea... [Raspunde]

Thanks for your sharing

Diana spunea... [Raspunde]

Sunt foarte frumoase! Sunt... vesele! Bucurie si Magie sunt cuvinte care li se potrivesc! Sa se "disperseze" si in lume bucuria! 😊
Imi plac prietenele "lui" Risu. Pe Rukkusu o stiu cel mai bine si, cumva, mi-e draga! 😊
Spor la creatii si la ce mai ai nevoie, draga Rux! Pupici! 💗

CARMEN spunea... [Raspunde]

da, bineînteles ca imi plac cele doua felicitari si zic... felicitari pentru idei si realizare!
Te pup. Noapte buna! ❤️😘 💕

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si mie mi-a placut commbinatia un rosu, un auriu si o nuannta ceva mai cuminte... era frumoasa hartia dar avariata tare... ma bucur c am putut chiar si asa sa fac ceva din si cu ea :)
Iti multumesc
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler thank you for your visit :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana am vrut neaparat sa salvez bucatelele acelea ferfenitate. Mi-am dorit sa straluceasca at pot ele de frumos.
Iti multumesc :).
Stiu ca Rukkusu e „febletea” ta (cum zice Buni - feblete :D)! Si mie imi este tare draga - va trebui sa le mai scot si pe celelalte Licca Chan ...Poate reusesc la primavara :D
Iti multumesc mult! pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN iti multumesc mult :*
Chiar sper saam o noapte ceva mai buna si generoasa la capitolul odihna.. ca in ultimele 3 am dormit foart putin si mai mereu dupa 6.. :)))) Asa ca am asa nevoie de un reset cumva.
Pupici cu drag!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ai creat ceva frumos din ceva "inutil". Nimic nu este inutil, doar nu și-a găsit încă rostul. Sunt foarte frumoase amândouă!
Nu-mi pot lua ochii de la Nicole, ce bine arată pe fundalul înstelat. Mă bucur că ai adus-o în cadru.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso rar mi se intampla sa nu ma ui la ceva intrebandu-ma ce utilitate ar putea avea :))) Sau sa vad ceva „ranit” si sa nu ma gandesc ca as putea repara / salva cumva :))))
Ma bcur ca itiplac!
Este o serie interesanta de papusi oarecum monocrome (ca au si un pic de culoare pe ici pe colo.
:D
Pupici!!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Minunate bucățelele! Le-ai îmbinat superb in două felicitări deosebite. Felicitări!
PS: mă uitam că aproape toate am început să ne numerotăm provocările, ceva gen număr și lună sau an. Sigur la tine in titlu ai vrut să scrii 44? Sau 24?

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :D 44 - ca am pus 4teme si in noiembrie :))))))) si asa a ramas. Dar oricum anul trecut preluasem la primele de la tine si era 52 sau 56 :))))) nu am mai schimbat.


ma bucur ca iti plac :) Mi se pusese de anul trecut pata pe aceasta coala - am facut atunci un cocor mic origami :))) si ma supara ca nu statea deloc drept :)).

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ai creat niște felicitări fooarte frumoase! Îmi plac ambele, dar cred că brăduțul îmi place mai mult! Felicitări ! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur ca iti plac. Bradutul castiga pentru ca este dintr-o cucata :)). Celalalt e un fel de frankenornament :)))))
Pup cu drag - ma bucur ca iti plac si iti multmesc!

Trimiteți un comentariu