joi, 18 ianuarie 2024

Un alt Carusel.. de poveste. (Reflexii in Oglinda 47)


Ieri v-am plimbat si eu putin prin orasul luminat. Tati mi-a facut pozele in 7 ianuarie (pe o vreme nu foarte prietenoasa, dar care a lasat loc de miscare - altfel e sezonul tusitorilor si la noi s-a uitat bunul obiscei de a-ti acoperi fata cand tusesti, deci e de evitat aglomeratia) .

Pentru azi am pastrat insa o sectiune tare draguta: caruselul (si un trenulet simpatic, amplasat langa Teatru):




Frumos, asa-i? Mi-ar fi placut sa ma plimb si eu pe acolo! Mai ales caruselul cred ca l-as fi onorat - ma incadrez cu brio la inaltime si kg :))). Poate ca prindeam si un bilet redus daca ma inarmam cu un fular si caiula cu ciucuri 🤣😂😂😂.

Am si filmulet - si impartim bucuria. Dar stati sa vedeti ce se aude pe fundal - o piesa perfecta pentru vremea ploiasa de afara, tematica de Craciun...ce mai:




Cand am facut poza zilei, cu celalalt glob Mickey sclipitor (disco) am obtinut niste sclipiri tare dragute pe pleduletul alb - ma intreb daca le-ati observat si voi inainte ... In plus, minunatii fulgi fascinanti, desigur. Si putin dans :D.




📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Superbe sclipiri si reflexii! Ce pacat ca sarbatorile de iarna trec asa repede! Toate luminitele astea ne ar putea bucura din noiembrie pana in februarie, cand natura isi face somnul hibernal.
La noi a fost zapada pana ieri. Ieri am avut polei, ca temperaturile au trecut mult in plus si a si plouat . Astazi dis de dimineata cand am deschis usa spre terasa, la dormitor, sa aerisesc.... nu mi a venit sa cred! E primavara! Totul verde... E caldut, fara vant... Ce aiurea! Caricatira de 18 ianuarie!
Noi sa fim sanatosi! Te pup. O zi buna! 😘🤗❄️

fiordaliso spunea... [Raspunde]

O punere în scenă minunată! Reflexiile acelor globuri mă fascinează de când le-am văzut prima data într-o discotecă. Iar domnișoarele sunt încântătoare ca întotdeauna!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN au trecut fulger - parca in niciun an nu am simtit atat de acut aceasta trecere.
Da - ar putea sa le lase pana in martie chiar (patinoarul mai este - cu luminite cu tot, asa ca sa imi faca in ciuda, doar ca nu imi face.. haha).
Azi a plouat si a fost smog. De fiecare data cand e asa imi amintesc de BleaK House. Cred ca era acolo descrisa Londra plina de pacla si cu aer innecacios.. :)))).
Se pare ca se va incalzi si la noi brusc. Toate aceste fluctuatii se simt ...
Da... sa fim sanatosi ca restul se rezolva :*
Pup cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso eu nu mai stiu in ce film le-am vazut :)) dar mi-ar placea un glob disco pe care sa il agat :)))))))).
Pana atunci buni si cei doi Mickey.. (poate transform unul in Minnie.. miar trebui o fundita cu mici cristale :)))))

ma bucur ca ti-au placut! pupici!!

Diana spunea... [Raspunde]

Excelente pozele cu Rukkusu si Risu! ❤ Excelente si fotografiile cu luminite si carusel! ❤
Cantecelul din video l-am ascultat ultima data pe canalul YT "Tralalala" (cred) 😊
Pupici! 💗

Suzana spunea... [Raspunde]

Ma intreb cat ar putea fi de greu de confectionat un minicarusel...
Mi-am descoperit un globulet ''disco' cum ai si tu. Foarte de efect.
Pupici, draga Rux! Weekend placut! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana depinde. Eu am facut unul de Craciun pornind de la pufuletii aceia de plastic din Calendarul primit de la Mihaela.
Daca vrei unul mai exetetic, ca sa zic asa... cred ca se poate face din carton... montat cumva pe un tub, sa se poata roti - sau cu bucati de placaj, sau plastic - cu pistolul de lipit se pot atasa mult mai usor elementele.. Da, e posibil si ar iesi dragut (ma gandesc ca sunt si mecanisme.. sigur sunt pe aliexpress).

Ce draguuut! Globuletele astea sunt chiar dragalase. Te incarca pozitiv
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur tare ca iti plac :). Cele de exterior le-am primit de la Tati. Vreme frumoasa, ploaie.. ca de ianuarie asa.. :)))))))

Am incercat sa fac pozele (sau poza zilei) ca sa se potriveasca un pic cu subiectul :D.

Ah da? Stiu canalul acela de la clinde. Si cred ca si micului n iimai trimiteam cantecele. :D

Pupici cu drag !!!

Trimiteți un comentariu