vineri, 12 ianuarie 2024

Emotii si bucurii ce incarca baterii (sufletesti).


Azi noapte... nu am dormit. Deloc. Am atipit pe la 10 de dimineata vreo 3 ore. Pe la 13 si ceva m-am trezit buimaca. Visasem ceva legat de un curier... si mi-am amintit ca eu aveam de primit un pachet. M-am uitat la telefon si .... vai! Nu auzisem cand m-a sunat. O strig pe Mami .. ba nu.. o sun :))))). De pe telefon - si o intreb.... daca a fost curierul. Da, fusese, receptionase coletul.. usurare.

Stiam ca voi  primi pachetul pentru ca am gasit in spam doua mailuri care ma anuntau ca voi primi pachet - am crezut ca sunt chiar spam-uri, dar in aplicatie chiar imi aparea ceva asa ca am intrebat fix la sursa. Adica pe Danuta. Aha... si ziceai ca tu nu vrei Secret Santa... tz tz tz.. Glumesc!

Acum, iertati-mi fuga de idei -v-am zis motivul (nesomnul)... De ce am scris pe poza de mai sus Dreams Do Come True? Pai .. sa vedeti. Imi doream mult ca la unmoment dat sa citim cumva toate aceeasi carte. Chiar ma tot uitam sa gasesc ceva interesant anul trecut prin vara cand s-au schimbat lucruri si numai bine ca abia am mai citit cate ceva - cred ca in viata mea nu am citit asa haotic (sau combinat - ba eu, ba Mami... daca mi-ar fi zis cineva ca e pozibil asa ceva acum catva timp, m-as fi amuzat copios). Asa ca ideea Danutei de a lua aceeasi carte pe care sa o citim toate este implinirea unei dorinte. Si ma bucur mult - asa cum i-am scris in mesaj, cartea aceasta deja e speciala - doar pentru faptul ca are o insemnatate aparte.  Iar acesta este doar.. inceputul.


Asa semi-adormita cum eram, am rugat-o pe Mami sa isi opreasca putin activitatea si sa ma ajute putin cu pachetul. Cat ea a desfacut cutia, eu am amenajat rapid un locusor pentru poza - pentru ca trebuie sa profiti de momentul respectiv, atunci cand se iveste, alfel cine stie cat ar mai fi durat pana se ivea o fereastra?

Intr-un plic simpatic (are un sistem interesant de prindere :D) se afla cartea. Titlul imi suna a comedie.. sper sa si fie :)). Si coperta e draguta. Apoi am recuperat un semn de carte de la prietenii mei Libris (pe care chiar nu  i-am mai vizitat de ceva timp :O) si un mic breloc din pluta foarte simpatic. Apoi am vazut papusica pe care Danuta mi-a trimis-o. Cu siguranta va fi prezenta la Provocari Verzi. Avem multe teme care pot implica papusi diferite (desi nu e musai, e suficienta si una singura, insa vreau sa zic... vor fi oportunitati) iar ea are foarte mult potential (ma gandesc ca poate ar merge si un reroot ceva - Rux isi face planuri marete.. haha).

Apoi era si o pernuta din material tare draguta (mie imi plac mult genul acesta de proiecte - l-am simtit ca pe un imbold, ceva de genul: dar pune odata masinuta aia de cusut in functiune... :)))))). Momentan pernuta sta in bratele papusii (fara nume, deocamdata)/


O alta inimioara se mai ascundea in pachet. Una crosetata - cred ca la baza are cheite de la doze (ceva ce eu nu posed, asa ca mi se pare cu atat mai interesant di dragut!! Imi place mult si e adorabila si cromatica aleasa. 

Intr-un alt plic... comori: o scoica superba, un con simpatic, o frunza foarte frumoasa si........ ghindeeeeeee. Cred ca nu am mai vazut atatea ghinde din copilarie. si sunt micute si dragute foc. Adorabile!!! 


In cele din urma ramasese in cutia mare un mic mesaj scris pe un card: ”esti cea mai puternica femeie pe care o cunosc. ” M-a emotionat tare mult si m-am gandit automat la Buni... si, cum ma gandeam eu asa, am scos si ultimul lucru din pachet: o cutie de carton tare draguta. cu ceva negru sclipitor pe o parte (am crezut ca este ceva burete initial, dar este un carton foarte fain care merge in trusa de craft.. haha) si cu un mesaj tare frumos.


Din poze cred ca ati observat ca nu a amintit inca un obiect... CANA.... ei bine, ce eram eu pana atunci pe modulul incarcare cu energie ... dar cand am vazut-o... Este o cana cu poze foarte foarte dragi mie din momente cu totul speciale. Sub cele 4 poze este scris „Amintirea este creatie continua.”. 

Dar pozele... sunt sigur de pe Facebook (unde chiar nu am mai pus de un car de vreme nimic nou, nici nu prea am mai facut, ce e drept...). Prima este cu Dodo drag - din 2007, cand ii facusem eu sapca de blog. E in camera noastra si evident, imi poza. El imi poza... ca un artist :)))). A doua, cu Buni.. este o poza de prin 2018 cand a fost cu Micul N (si micul H la purtator), de ziua mea... apoi a treia, este cred primul Craciun a lui Kouki alaturi de noi. Am fost cu el sa vedem bradul si Tati ne-a facut poze. In cele din urma ultima este din 2005 - eu si Dodo, intr-una din diminetile cand trebuia sa plec la Bucuresti la servici (grea mai era despartirea... si ce mai alergam sambata sa ajung acasa, la el).


Cum faceam poze, soarele s-a revarsat si au aparut o gramada de sclipiri la decorul cu fulgi pus de mine.. cumva pozele s-au facut usor incetosate, dar eu nu am observat atunci.


Le-am pastrat totusi pe toate - si le adaug pe fila de blog pentru ca .. imi sunt dragi! Si imi vor aminti in timp de aceste momente speciale, dintr-o dupa-amiaza insorita de ianuarie.


Am si o mica poza surpriza:


O manuta draga, ce tine canuta sprijinta pe paturica. Manuta care vrea sa lucreze dar.. e inca putin complicat. Desi zilele trecute a reusit cateva ochiuri! 

Multumesc mult Danuta! Pentru tot. Abia astept sa citim cartea -  te-ai gandit sa facem in vreun fel anume?! :) 

Si sa stii ca am pus cana la mine in sufragerie pe masuta, ca sa o vad mereu. Este foarte speciala.

Pentru vineri eu deja pregatisem un articol (mai am de adaugat poza zilei) dar am vrut sa scriu acum - bine, acum s-a insirat de pe la 23:15 pe 11 pana pe la 2:51 pe 12 (pentru ca intre timp a trebuit sa schimb apa la testoase, sa fac niste biscuitei.. si uite-asa).

Merg sa visez frumos!

 📚📚


Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”

Pe curand :)!

14 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte emotionant acest articol!
Ma bucur mult pentru voi. Sunteti o trupa excelenta! Va imbratisez si va trimit imbratisari si ganduri bune 😘🤗💞😘🤗💞

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, sper ca ai dormit bine si ai visat frumos, dupa atatea bucurii in cadoul Danutei! Cana cu imagini este de neegalat!
M-a bucurat doar privind-o, insa vibratia ei pentru tine cred ca a fost de exceptie. Sa te bucuri de dar si sa te inspire mult-mult!
Pupici si doar bucurii! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN pai si tu faci parte din trupa - eu asa simt. Ai vazut.. ca am reusit sa spargem putin barierele distantei - sigur o vom mai face si in viitor. :D
Iti multumesc tare mult! Nu ai idee ce bun tonic imi trimiti de fiecare data - o energie minunat de pozitiva. Mereu ii zic lui buni :P.
Imbratisari cu mult drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana am adormit pe la ... cred ca 5.30.. 6? Cam asa si m-am trezit (deloc incantata )pe la 10:30. Kouki a tinut mortis.. ca as fi putut azi sa mai stau putin pana la 12, sa recuperez. :)))
Cana e minunata - nu stiu cum, dar a ales pozele acelea..la fix. 💗
Pupici cu mult drag si iti multumesc :)

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Cu mare drag, Rux! Tocmai acum reusesc sa las comentariu, desi am citit articolul de cand ai postat!
Am facut totul e graba din cauza intamplarii neplacute cu sameday si nu-mi dadeam seama despre ce breloc vorbesti. Doamne! Ce aiurita am fost:)))).
Azi cred ca voi face un articol, ma gandesc ca a ajuns cartea la toate fetele, dar mai pe seara! De cand mi s-a spart vena la ochi ieri, incerc sa stau departe de ecrane (telefon, laptop, tv, etc)
Te pup

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Un cadou de suflet! Practic și de Crăciun, că tocmai a fost Crăciunul pe stil vechi.

Diana spunea... [Raspunde]

Frumos gestul sufletistei Mihaela Daniela de a trimite un dar personalizat asa cum a facut cu pozele pe cana! 😊 ❤ Sunt surprize placute acestea... surprize de suflet.
Imi plac si celelalte daruri din pachet! Spor la citit!
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă Sper ca e mai bine ochiul - foarte bine faci, o mica pauza pe cat posibil il va ajuta sa se recupereze mai repede.

Si eu unt cu stres si zapaceala cand cu pachetele. Cel mai fain e cand trimit de la easbox/ fanbox. hahaha Il trimit pe Tati si le pune in cutie si gata. Dar cand e sa vina sa fie preluate, nu stii exact cand ce cum. Am avut surpriza placuta cu PrioriPost :O.

:))) eu am facut poze la toate pachetele pe care le-am trimis tocmai ca sa am si eu pentru premii sa nu le zapacesc, pentru ca in iuresul cand am trimis mi-e ca altfel as fi facut o mare varza (si de ce ma laudam ca am facut poze la tot am observat ca imi lipseste ceva.. noroc ca stiu ce - telefonul nu imi salveaza uneori unele imagini si am uitat probabil sa verific atunci).

O sa ma uit si eu la articole (incerc sa ajung si eu cat mai repede la somn camaine ma trezesc iar foarte devreme... pfff)

pupici si multumesc din nou :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso cred ca daca si ningea in ziua aia nu mai aveam niciun dubiu :))).
S=au dat toate peste cap... nu ma deranjeaza neaparat ca nu a nins de Craciun dar simt .. corpul meu simte o dereglare totala a mersului lucrurilor.. cred ca era NEVOIE sa ninga iarna.. in decembrie, in ianuarie. E nevoie sa se curete ... de zapada.. de un nou inceput.

Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana cana este... zi si tu. E poveste de suflet.
Da sunt foarte dragute :D. Sper sa am spor... :D - adica sa am timp :))).
Pupici cu drag !!

MNiko spunea... [Raspunde]

Acum înteleg mai bine comentariul pe care l-ai lăsat la articolul mau cu pachetul de la Danuța și te înțeleg perfect. Câtă emoție în desfacerea lor, dar si acum când citesc tot ce ne-ai povestit ca ai simtit în acele momente. Gata, mă opresc că simt că se înțeșoțează vederea la mine.
Lectură plăcută să ai!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :*.
Iti multumesc mult. Chiar am inceput sa citesc (si acum am luat cartea macar cateva pagini sa reusesc sa parcurg - ieri noapte am fost de gara si abia de dimineata am reusit s atrag un pui de somn. Pui.. :))
E minunat ca putem avea mici incarcatoare cu energie pozitiva. Cum sunt canile acestea, de exemplu.
Pupici

Zinaida Strinu spunea... [Raspunde]

Ce cadou minunat! Cred ca nu îl vei uita niciodată. Te sărut, dragă Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zinaida Strinu asa este. :) Chiar acum ma uitam la cana care se afla pe masa si ma pregateam sa mai citesc un capitol din carte.. daca ma lasa Kouki :)))))
Pupici cu drag!

Trimiteți un comentariu