sâmbătă, 20 ianuarie 2024

Globulete Reni si deoratiuni dulci din nou.



Buna!

Ieri v-am povestit despre Mini decoratiunile mele.... dulci., realizate pornind de la materialul bonus primit la Cursul Amigurumi - Domestika - Ameskeria - Sa cream Hainute, Par si Accesorii. 

In poza zilei, Risu apare cu setul meu de dulcegarii amigurumii, pentru ca celalalte creatii de azi, sunt deja de anul trecut, la Ralu.. 

Totusi, aventura mea cu decoratiunile dulci.. a inceput cu altceva. De fapt cu altcineva... ca sa fiu mai precisa:


Voiam sa le fac baietilor ceva, un cadou de Mos Craciun - si nu aveam timp de supereroi (initial trebuia sa trimit mai din vreme pachetul). Asa ca, mi-am amintit de globul ren din suportul bonus de curs. Ce ocazie minunata sa incerc sa fac si eu nu unul, ci doi!



Dupa ce i-am fotografiat in „fantoma bradului anului trecut... (prin asta intelegand 2022/2023)” ce inca mai trona la loc de cinste la sfarsitul toamnei, am avut inspiratia sa ii fotografiez si alaturi de Risu (ca apoi nu am mai putut misca in front - am avut fiecare minutel liber ocupat... haha):


Renul putin mai mare, cu nasuc roz, a mers la Micul N. Cu ocazia asta am putut testa si nasucul cu sistem de siguranta. E adorabil. Mi-ar placea si mie unul .. candva :)).



Pentru micul H am folosit un nasuc de ciocolata.. ok, ciocolatiu (nu e comestibil, haha). Globuletul acesta a iesit putin mai mic (cred ca din greseala am luat eu un numar de croseta mai mic... adica mai mult ca sigur.. hahaha):





Si iata-i si pe amandoi:


Nu sunt foarte grei - merg de minune si in bradut natural. In sensul acesta. M-am bucurat ca am putut sa le trimit ceva atat de dragalas (adica mie imi plac si.. vreau si eu :)))) - candva.

Lui Ralu i-am trimis un set dulce:



Am schimbat briosele dupa cum spuneam (din motie de ochisori. Si am si o poza cu toate - stanga ale mele, dreapta ale ei:


Si cam atat despre bucuriile acestea crosetate. V-ar placea ca unul dintre premiile de la Impodobim Bradul sau poate Provocari Verzi de decembrie sa fie o decoratiune din cele de aici? Sau in stilul acesta (si la ce anume v-ati gandi).


Risu si gasca noastra vesela si dulce va saluta si va multumesc pentru rabdare :))).

Pe maine!

10 comments :

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase creatiile tale amigurumi. Esti foarte talentata Rux.
Te imbratisez😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Adorabili cei doi reni 😍😍🤗🤗🦌🦌felicitari Rux draga! Adorabili!
Iar "setul dulce" este minunat! Cred ca cei doi nepotei si sora ta s au bucurat grozav.
Noapte buna draga Rux! Somn usor si vise placute! 😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra iti multumesc mult si ma bucur ca iti pac. Mare merit nu am insa - am avut modelul si doar l-am interpretat :). Simt acum asa nevoia sa lucrez si modele create de altii... desi uneori imi e dor de creatiile mele pe dos (pentru ca eu asa am lucrat inca de cand m-am apucat, amigurumi „pe dos” - pe atunci nu erau nici tutoriale (sau daca erau , foarte rare si la jucarii generice gen o girafa.. un pinguin). Dar vorbim de anii 2011, cam asa.. haha.
Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN eum-am bucurat cel mai tare ca Ralu mi-a comandat un set dulce si pentru ea. Nu imi venea sa cred :)). Si ma bucur ca le-am facut baietilor globuletele cu renisori. Voiam sa le trimit ceva si supereroii nu i-as fi terminat atunci... erau prea multe de facut.
Pupici cu drag 💟

Diana spunea... [Raspunde]

Dragalasi tare renii! Foarte, foarte simpatici de numa'! 😍 Acum stiu ca in realitate sunt si mai si de dragalase minunile acestea pe care le lucrezi!
Si setul dulce e frumos - cred ca am mai scris; hm. 😊 O fi cazul sa pap ceva lecitina?! 😃
Salut e Risu si gasca voastra vesela! 💕
Pupici! 💗

MNiko spunea... [Raspunde]

Superbe toate decoratiunile. Admiram renii unul cate unul si apoi m-ai lovit direct la „corason” cu dulciurile. Ce simpatice sunt cescuțele cu prăjiturele.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana vai ce buna era tableta cu lecitina in copilarie. Abia asteptam sa oprim pe Bran - era un Hotel (ceva cu 3 brazi cred) unde aveau un chiosc in parcare si acolo se gasea lecitina (vorbesc de anii 80). Am mai luat si dupa 90 dar era bleah. Au schimbat ceva ca si la cavit si ascolecitina si nu mi-a mai placut.

Ma bucur ca iti plac renii. Poate reusesc sa fac unul si pentru la iarna :))).
Pupici si iti multumesc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :) ma bucur ca iti plac. Eram foarte curioasa cum ar arata lucrate acele decoratiuni. Am profitat de ocazia ivita anul trecut la maxim :)))).

Sunt simpatice cescutele cu prajiturele dar ma tot gandesc la o cale sa le lucrez dintr-o bucata :)
Pupici!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Sunt foarte frumoase toate! Și renisorii tare delicați, ca niște baby reni.
Îmi amintesc și eu cum era cu tutorialele mai demult, tot atunci am început și eu. Și tot atunci te-am găsit pe tine 😘.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso de cand am facut cursul tot voiam sa incerc modelele cu renii. :D Chiar ma gandeam sa incerc sa fac si eu niste globulete de gen. dar nu am avut nici timp.. si nici energie (consum foate mult cand creez ceva de la zero .. haha).
Da - erau rare tutorialele...
Cred ca suntem un mic grup care poate afirma ca se cunoaste de-o viata :)). Cum trec anii..
Puuup

Trimiteți un comentariu