joi, 4 ianuarie 2024

Risu, Mickey si dl. Ursulet,(Reflexii in Oglinda)


Bunaaaa

V-am pregatit o mini sesiune foto cu sclipiri! L-am convocat pe globul Mickey cel disco si Risu l-a invitat si pe dl. Ursulet, primit anul trecut tot de la Mami. Ba chiar am convins bateriile sa aprinda putin un beculet de ren... sa creeze magie. Ar trebui sa le incarc.. :)))).





Sper ca v-a placut ce reflexii am reusit sa surprindem pentru voi, cu drag. Un pic de magie :D.

In rest... incepusem cu avant sa fac ceva ordine pe aici... dar domnii de la mezanin au inceput si ei la fel de hotarati cu party-urile.. vreau o mini vacanta cu liniste... si visez la Craciunul pe stil vechi, cand sper eu ca ... printr-o minune, poate voi mai prinde o pauza de chefuri :))).

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Rux, tocmai am trecut pe la Carmen, dar nu ai plantat postarea ta acolo. Imi plac mult globuletele astea. Am si eu unul micut si e tare frumusel fatetat.
Frumoase imaginile!
Pupici si doar bine la voi! ❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

Imi plac reflexiile pe care le-ai surprins, dar si mai mult imi place "decorul". Foarte, foarte frumos! O atmofera de... casuta linistita (si aia de la mezanin strica armonia...)
Iti doresc sa se mute aia de la mezanin din bloc!

Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana da. nu am apucat sa introduc link la momentul cand am publicat - la mine e inca destul de haotic tot :)). Cred ca l-am pus cam in acelasi timp cand imi lasai tu comentariul :)))).
Sunt dragute globuletele. Dar grele - nu pentru brad adevarat cel putin (sau na pentru unul tapan :))))
Imi plac insa oglinzile.Voiam sa fac asa la PV dar daca il am asa am incercat altceva :)
Pup cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana decorul e una bucata varf de brad stufos nu prea impodibit - 3 globuri din cele de lemn cusute de mine are in el... si astea care se vad sunt puse sub, la baza :).
Azi vad ca sunt linistiti - dar e inca devreme..nu mai zic nimic ca cine stie ce idei la vin :))) Or fi pe senzor!
Si eu as vrea... cred ca cel mai bine a fost cand era magazinul corean :D
Puuuup!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce reflexii frumoase! Globurile cu bucati de oglinda sunt spectaculoase!
Ce prezentare frumoasa! Tabloul transmite bucurie si pace.
Asa sa ne fie tot anul 2024! La multi ani! 🍀🪩 Pupici si imbratisari 😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si sa vezi ce m-am bucurat cand mi-a venit ideea - pentru ca initial aveam pregatite niste poze superbe de iarna (de la Tati) - le voi pregati pentru data viitoare!
Si mie mi-a placut mult cum a iesit. poate voi folosi si data viitoare globul mickey :D - dar ceva in ton cu pozele cu iarna.. hmm vom vedea.
Asa sa ne fie anul. Cu pace si bucurie :D
La multi ani !! puuup!! 💟

Trimiteți un comentariu